Do it yourself

Pinterest is een verzamelsite voor allemaal inspirerende afbeeldingen. Ik kan mij uren vermaken op deze site. Op dit moment heb ik meer dan 2300 afbeeldingen opgeslagen op mijn Pinterest pagina. Deze website gebruik ik vooral om inspiratie op te doen wat interieur en kleding betreft. Begin deze week keek ik tv, tijdens een van de reclame blokken verveelde ik mij en opende ik mijn Pinterest app. Na een stukje te hebben gescrold kwam ik terecht bij allemaal DIY zelfmaakideeën. Meestal heb ik het geduld niet voor een DIY (Do it yourself), maar al deze ideeën waren zo ontzettend leuk! Ik ben vooral helemaal enthousiast geworden door de boerderij speelmat, deze is ook mijn favoriet van dit rijtje. Het koffertje met het dinosaurusthema ben ik ook meerdere keren tegengekomen. Zo is hij er ook met een muis/picknick thema, een poppenhuis en een vliegveld thema. Zulk soort koffertjes zijn ideaal wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat of op visite. Het koffertje is gemakkelijk mee te nemen en zo heeft je kind zijn/haar favoriete speelgoed bij de hand. Misschien is het ook wel een leuk idee om de boerderij speelmat en zo`n themakoffertje te combineren. Het komende jaar (maak er maar gerust jaren van:) ) wil ik er een paar gaan uitproberen en start ik dus een aantal DIY projecten. Deze zal ik, zodra ik er aan ben begonnen, zeker op mijn blog laten zien.

De legotafel (Bron)
lego-tafel

Vind het voorwerp spel (bron)vind-het-voorwerp-spel

Themakoffertje (bron)
dinokoffertje

Blokjes personaliseren (bron)

blokjes-personaliseren
Boerderij Speelmat (bron)
boerderij-speelmat
Heb jij ook nog leuke DIY ideeën?

 

3 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.