Doelen voor oktober

Fedde ligt lekker naast mij te slapen en Remco zit achter de playstation. FIFA 17 is net uit en ik mag mijzelf gaan vermaken. Geen enkel probleem, ik ga met alle liefde weer even met mijn blog aan de slag! In deze blogpost deel ik mijn doelen voor september  oktober. Deze blogpost stond al een tijdje tussen mijn concepten, inmiddels kan september worden doorgestreept en is het al bijna oktober. Op 14 oktober is Fedde precies een half jaar, voor anderen misschien niet heel bijzonder maar voor ons wel. Toen Fedde net geboren was, fantaseerde ik wel eens over hoe hij zou zijn wanneer hij 6 maanden, 1 jaar en zelfs nog ouder zou zijn. In mijn fantasie was hij bij 6 maanden al heel groot. Natuurlijk is hij nu al een stuk groter dan toen hij net geboren was. Toen hij net een paar dagen oud was, droeg hij maat 44, inmiddels alweer maatje 68 (bijna 74) maar toch is hij nog steeds mijn kleine lieve jongetje. En over 2 maanden breekt december al bijna aan. Laten wij het maar niet over alle feestdagen in december hebben. Zijn eerste sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Hier kijk ik zo naar uit!
img_20160901_130614
Doelen voor oktober

♥ Gezonder gaan koken. Het voornemen om iets vaker te gaan koken is gelukt, nu nog iets gezonder. Ik zou het liefst helemaal geen gebruik willen maken van pakjes en potten.

♥ Minstens één boek uitlezen. In onze boekenkast liggen nog stapels met boeken die ik nog steeds eens wil gaan lezen. Wanneer ik elke maand minstens een tot twee boeken ga lezen heb ik ze eind volgend jaar allemaal gehad 🙂

♥ De kastdeur in de woonkamer gaan verven. Zo`n dingetje wat nog steeds moet gebeuren en elke keer weer wordt uitgesteld..

♥ Minstens 2 leuke outfits dragen deze maand en hier een foto van maken (Zodat ik weer eens een outfit kan delen op mijn blog)

♥ Bloggen! Ik heb `s ochtends altijd veel zin om te gaan bloggen. Helaas komt het er dan nooit van omdat ik veel met Fedde bezig ben. De komende tijd ga ik veel leuke dingen doen, ik zou hier graag over willen schrijven.

♥ Herinneringen vastleggen! Remco en ik maken al heel veel foto`s van Fedde. Ik zou ook iets vaker filmpjes van hem willen maken. Foto`s zijn bijzonder alleen bewegend beeld is nog veel leuker!

♥  Dit jaar zijn wij niet op zomervakantie geweest, maar zijn we wel weekendjes weg geweest. Hier hebben wij meerdere keren met Fedde gezwommen, dit was een groot succes! Gelukkig wonen wij op loopafstand van het zwembad hier in Leeuwarden. Ook in oktober willen wij weer eens met Fedde gaan zwemmen.

Wat zijn jouw doelen voor oktober? 

 

liefs-tineke

2 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.