Tip: Leuke pakjes voor jouw baby

Het is wel heel erg wennen dat het om 19.30 uur al helemaal donker is. Het voelt al echt als herfst en s’avonds heb ik ook niet zoveel zin meer om iets te gaan doen. Gisteravond zat ik met mijn laptop op de bank. Ik verveelde mij en bekeek een aantal webshops. Next Direct is een van mijn favorieten. Al hoewel ik hier nog nooit iets heb besteld, vind ik alle kleren altijd erg mooi! Dit is ook meteen de reden waarom ik hier nog nooit iets heb gekocht, ik kan gewoon niet kiezen. Tot gisteren dan… Fedde is in de lente geboren, de bekende berenpakjes/onesies zijn voor de winter en worden maar tot maat 68 gemaakt. Fedde zit nu net in maat 74, dit gaat dus niet passen. Gisteren kwam ik deze dinosaurus onesie tegen op Next Direct. Ik twijfelde om hem te bestellen, maar 30 euro voor een pakje die hij maar zo kort kan dragen vond ik toch een beetje zonde. Erg jammer want ik ben namelijk helemaal verliefd op dit pakje. Gelukkig hebben ze op Ebay ook hele leuke baby onesies. Vroeger bestelde ik hier vaak kettingen, nagellak en ringen, sinds een paar weken heb ik hier al meerdere dingen voor Fedde besteld. Ik denk dat ik binnenkort een Ebay shoplog op mijn blog plaats. Een van de onderstaande onesies zal hier tegen die tijd vast in voor komen.

kleine-dinosaurus
leuke-baby-onesie
baby-onesie
onesie-baby
Rode vos Winnie de PoehPanda –  EendMonstertjeTijgerAngry birdGiraffeMinion

Welke van de Onesies vind jij het leukste?

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.