Vrouw Experience 

Eindelijk tijd om mijn blogpost over Vrouw Experience te schrijven. Afgelopen vrijdag bezocht ik deze mini versie van Vrouw beurs waar ik in het voorjaar altijd naartoe ga. Lees hier mijn blogpost over Vrouw Beurs in maart. Best grappig, vrouw beurs bezocht ik toen ik nog hoogzwanger was. En nu gingen Fedde en ik samen naar Vrouw Experience. Om eerlijk te zijn gaat mijn voorkeur uit naar Vrouw Beurs, tijdens Vrouw Experience zijn er meer sprekers en workshops en is alles kleiner opgezet, dit betekent ook dat er minder exposanten zijn.
vrouw-experience

Deze vesten vond ik zo mooi, voorlopig mag ik alleen even geen kleding voor mijzelf kopen.
aanbod-vrouw-experiencevrouw-experience-stand
Mijn favoriet van de beurs was Kado en Sa. Hier vond je hele leuke woonaccessoires die gemaakt worden door ‘speciale handen’. De producten van Kado en Sa worden gemaakt door dagcentrum Middelséhiem, dit valt weer onder Talant. Al deze mooie dingen worden dus handgemaakt door mensen met een beperking. Bij deze stand kocht ik een mooi schilderij en een leuk houten wolkje.

Aankopen
Ook ditmaal ging ik niet met lege handen naar huis. Ik kocht wat leuke dingen voor Fedde, iets voor in huis en nog wat lekkers voor thuis.

kado-en-sa-vrouwbeursaankopen-vrouw-experiencevoor-fedde-vrouw-experience

Ik zou nog veel meer over Vrouw Experience willen vertellen, maar er is hier iemand erg verdrietig ;). Volgend jaar in maart schrijf ik weer  een uitgebreide blogpost over Vrouw Beurs.

liefs-tineke

5 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.