Fedde is alweer 6 maanden oud

Vandaag is het precies 6 maanden geleden dat mijn grootste wens uitkwam. Van alles wat je tegenwoordig kunt worden, wilde ik het allerliefste mem worden. En vandaag op 14 oktober is hij dus alweer een half jaar oud. Hij had geen mooiere datum uit kunnen zoeken, vandaag is namelijk ook de verjaardag van mijn eigen moeder. Een paar dagen geleden draaide Fedde voor het eerst van zijn buik naar zijn rug. Vlak voor ik aan deze blogpost zou beginnen, draait hij ook van zijn rug naar zijn buik. Met hele grote ogen kijkt hij mij aan, net alsof hij denkt ‘oooh doe ik dit?’. Het is ook wel een beetje spannend allemaal, al die nieuwe dingen leren. Maar zodra het dan gelukt is en hij op zijn buik ligt, krijg ik een hele grote schaterlach van hem. Ik smelt en moet zo om hem lachen, hij is gewoon zo grappig. Het is al gewoon een echt jongetje, brullen wanneer het hem niet naar het naar zijn zin gaat en tegen dingen schoppen. Afgelopen week bij Vrouw Experience kocht ik een schilderij met een bijzondere tekst: Mijn hart giechelt van geluk. Deze woorden beschrijven perfect hoe ik mij op dit moment voel. Een kindje hebben is tegelijkertijd alles en ook niets wat ik ervan had verwacht. Ik ben erdoor veranderd en niet zo`n beetje ook. Maar het maakt mij zo gelukkig, ik geniet elke dag heel erg van hem. Wanneer wij over 6 maanden zijn eerste verjaardag mogen vieren, maken wij er zeker een hele bijzondere dag van! Stiekem kijk ik er nu al naar uit om hem met cadeautjes te mogen verwennen.

20161013_123318-1-1
liefs-tineke

3 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.