Dingen die ik de laatste tijd heb gekocht

In de afgelopen maand/maanden deed ik weer een aantal leuke aankopen. Het was steeds niet genoeg om een shoplog van te maken. Dit zijn de dingen die ik de laatste tijd heb gekocht. Bovenaan mijn wishlist staat nu toch wel een digitale camera. Ik maak de foto`s steeds met mijn telefoon en kan toch echt duidelijk merken dat de kwaliteit van de foto`s hierdoor achteruit gaat. Toen ik besloot om te stoppen met bloggen heb ik mijn camera`s meteen verkocht. Achteraf niet zo`n slimme zet. Ik vind het vooral belangrijk dat het bloggen een hobby blijft en ga er dus ook geen dure spiegelreflex camera meer voor aanschaffen. Een goede compact camera lijkt me wel handig, deze valt veel gemakkelijker mee te nemen en is ook niet zo zwaar. Nog even sparen dus! Tot die tijd zullen jullie het nog even met telefoon foto`s moeten doen.
vest-en-tas

Op de foto lijkt het vest wel donkergroen of grijs, maar in het echt is hij gewoon zwart. Het vest kocht ik bij Hema. Ik had helemaal geen tassen meer en vond deze van Even&Odd via Zalando wel erg leuk. Bij de eerste keer gebruiken is er een flesje gaan lekken en heb ik hem in de was gegooid. Helaas is er hierdoor een hele witte waas overheen gekomen. Heeft iemand misschien tips om dit op te lossen?
kettingen
Het leek mij leuk om weer iets vaker sieraden te dragen. Ringen en kettingen waren altijd favoriet. De linker ketting kocht ik bij Lucardi en de ander is van Accessorize.
mamaloes
Als laatste bestelde ik voor Fedde nog wat leuk speelgoed bij mamaloes babysjop (geen spon). Die ringen vind hij geweldig om mee te spelen. Fedde is ook dol op Sophie de Giraffe. Laatst zei ik nog tegen Remco dat het eigenlijk jammer is dat er niet meerdere dieren zijn. De ringen wilde ik sowieso al gaan bestellen, alleen keek ik ook nog even verder voor ander speelgoed en kwam ik plots bij deze olifant terecht. Naast de olifant hebben ze ook nog een koe, een lammetje en een roze olifant. Helaas heeft deze geen naam net zoals Sophie de Giraffe, dus moest ik zelf een naam bedenken. Dit werd uiteindelijk Dombo de Olifant, net zoals Dombo van de tekenfilm van Disney. Grappig feitje: Dit olifantje is van het merk Go Gaga. Leuk als je fan bent geweest van Lady Gaga.
liefs-tineke

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.