Wishlist voor mijzelf

December komt steeds dichterbij. In deze maand vieren wij altijd Sinterklaas en kopen Remco en ik voor kerst ook nog vaak een cadeautje voor elkaar. Voor Fedde zou ik ook nog een wishlist maken, maar afgelopen week hebben wij toevallig al een aantal cadeaus voor hem besteld. Wij hadden namelijk nog heel wat airmiles die binnenkort zouden verlopen. Via Bol.com kun je deze inruilen en konden wij dus voor 55 euro aan leuke cadeaus kopen. Wanneer Sinterklaas is geweest laat ik zien wat hij heeft gekregen 😉 Nu is het eerst tijd voor mijn eigen verlanglijstje. Eigenlijk staat er niet heel veel op.

wishlist-voor-mijzelf

1. Ik heb al veel goede verhalen gehoord over de Bodymist van Etos huismerk. Er zijn verschillende geuren, binnenkort ga ik eens even langs een Etos filiaal om erachter te komen welke geur ik het allerlekkerst vind. 2. Voor de winter lijkt het me heerlijk om een hele dikke (col)sjaal te hebben. Gewoon voor wanneer ik naar buiten ga of bij een basic jurkje. Ze zijn helaas overal zo duur! Het lijkt mij op zich ook wel leuk om te leren breien en zelf gewoon een aantal dikke sjaals te kunnen maken. Alleen heb ik hier naast het bloggen en alle andere dingen zo weinig tijd voor. De sjaals van de winkel Daanaa in Leeuwarden vind ik helemaal geweldig! 3. Voor mijn blog zou ik graag weer een nieuwe compact camera willen aanschaffen. Deze is van Nikon, maar eigenlijk wil ik nog even wachten tot een goede aanbieding. 4. Een nieuw notitieblok, gewoon om van alles en nog wat in op te schrijven. 5. Een vaas van Hema. Hema heeft hele leuke vazen en om eerlijk te zijn heb ik geen enkele vaas in huis. 6. En als laatste deze ketting van H&M. Ik vind het veertje zo leuk.

liefs-tineke

4 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.