Drie nieuwe jurkjes

Het is inmiddels alweer herfst en mijn zomerjurkjes zijn weer opgeborgen in de kast. Ongelooflijk hoe snel de zomer voorbij is gegaan. De lente en zomer vind ik altijd heerlijk, maar ik heb nu ook wel weer zin in de herfst. Lekkere dikke vesten, warme chocolademelk, grote koppen thee en allemaal mooie gekleurde bladeren! Na het opruimen van de zomerkleding was mijn kledingkast plots wel heel erg leeg. Tijd voor nieuwe herfst en winterjurkjes. In Leeuwarden vond ik geen leuk jurkje, ook al mijn favoriete webshops hadden geen enkel jurkje wat aan al mijn eisen voldeed. Uiteindelijk besloot ik nog eens op de webshop van Asos te kijken. Hier vond ik er drie die ik wel erg leuk vond. En wonder boven wonder passen ze ook allemaal. Ik ben erg blij met mijn drie nieuwe jurkjes. De lengte van de jurkjes zijn perfect, ik kan mij zo aan alle korte modellen van tegenwoordig ergeren. Voor mijn gevoel moet ik er dan altijd zo op letten hoe ik ga zitten en kan ik vooral niet gaan bukken. Mijn voorkeur gaat uit naar deze lengte, zo ongeveer tot op de knie. Nu heb ik eindelijk weer wat bloemenprintjes in mijn kledingkast. De groene heb ik al eens gedragen met een lekker warm vest en de andere twee zal ik vast en zeker ook snel gaan dragen. Wat is jouw laatste aankoop?

3-nieuwe-jurkjes-asosjurk-van-asos bloemen-asos groen-jurk-asos

liefs-tineke

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.