Win Woezel en Pip dierendokterset| GESLOTEN

Vanaf vandaag maak je bij 31 (mama)blogs kans op een leuke prijs. Tijdens deze herfst hop krijg je de kans om allerlei nieuw blogs te ontdekken. Iedere blog heeft zijn eigen winactie, meedoen kan tot en met 2 november, dus wees er snel bij! Zo kun je op de blog van Jess kans maken op een reversible rokje van Cotton ivy. En bij Dewi staat ook een mooie winactie klaar. Natuurlijk heb ik zelf ook een hele leuke winactie voor jullie in petto. Ik verloot namelijk een Woezel en Pip dierendokterset onder een van mijn lezeressen. Deze set bestaat uit 9 delen en is vooral geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Dokter Pip maakt altijd iedereen weer beter met zijn spuit en/of pilletjes. Hiermee kun je de fantasie van jouw kind stimuleren, dit speelt een grote rol in de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen van deze leeftijd. En dit is natuurlijk weer erg goed voor het ontwikkelen van de creativiteit en de taal. Speelplezier gegarandeerd!

herfsthop

Ben je nieuw op mijn blog? Welkom! Ik zal mij eerst even kort voorstellen: Ik ben Tineke, 24 jaar en woon in Leeuwarden samen met mijn vriend (Remco), twee katten (Kiara en Doerak) en mijn lieve zoontje Fedde! Mijn blog gaat over alles wat ik leuk vind en wat mij bezighoud. Ik ben gek op jurkjes, reizen, films kijken en boeken lezen. Iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag komt hier een nieuwe blogpost online. Veel leesplezier!

Hoe maak je kans op deze Woezel en Pip dierendokterset?
Meedoen is simpel! Laat een reactie achter met een geldig email adres zodat ik contact op kan nemen met de winnaar of winnares. Daarnaast zou ik het ook erg leuk vinden als je mij zou volgen op Facebook en/of Instagram. Ik ben erg benieuwd welke toekomstige dokter of zuster samen met Pip alle dieren weer beter gaat maken. Op 3 november ontvangt de winnaar een mailtje, heel veel succes allemaal. En kijk zeker eens op alle andere blogs als je kans wil maken op meer prijzen.

Gefeliciteerd Linda! Jij bent de winnares en hebt een mailtje ontvangen.

woezel-en-pip-winactie

liefs-tineke

Advertenties

88 comments

 1. Oh dit is een leuk setje! Alle kindjes bij mij op het werk zullen heel nieuwsgierig zijn als ik in het thema ‘dokter’ deze doktersspulletjes kan laten zien!

  Like

 2. Wat een waanzinnig leuke set!! Mijn kleine man is echt dol op Woezel & Pip….Echt zijn grote vrienden! Mijn dochter is weer heel erg gek op doktertje spelen en behandeld de ene pop…uh patiënt na de andere 🙂

  Een hele leuke set dus voor mijn beide kindjes! En ook een erggggggg leuk cadeau voor Sinterklaas! Ik zou daarom heel graag een kansje willen maken en mijn beide kindjes met deze prijs willen verwennen!! 🙂

  Like

 3. Wat een waanzinnig leuke set!! Mijn kleine man is echt dol op Woezel & Pip….Echt zijn grote vrienden! Mijn dochter is weer heel erg gek op doktertje spelen en behandeld de ene pop…uh patiënt na de andere 🙂

  Like

 4. Aan Tineke,

  Ook ik ben via de hop herfstactie hier terecht gekomen. En vind het dokterskoffertje een heel erg leuk cadeau voor mijn dochtertje Tessa van 4. Ze heeft een paar dokterspullen, maar die zijn al ruim 30 jaar oud (zijn nog van mij geweest) Niet meer compleet en heel. Ze is fan van Woezel en Pip. Dus ik dacht ik doe mee voor mijn zustertje in spé!

  Like

 5. Leuk je te ontmoeten! Ik kende je blog nog niet, maar ga je nu zeker volgen. Geweldige prijs geef je ook weg. Mijn dochter is een supergrote fan van Woezel en Pip. Dit setje heeft ze al, maar ik doe toch graag mee voor mijn nichtje (ben ik meteen klaar voor de Sint 😉 )

  Like

 6. Super leuke set om te winnen!! Woezel en Pip zijn voor alle kids favoriet!! Ik doe dus graag mee voor mijn 2 kleine woezel&Pipfans 😉

  Like

 7. Wat leuk zeg! Onze meiden zijn dol op doktertje spelen, hier zouden ze blij mee zijn. En ik ook want dan gebruiken ze eens wat anders dan pollepels en ander spul uit de keuken 😉

  Like

 8. Hopperdehop, ik kom ook even voorbij gehopt en ik vind dit erg leuk!
  Ik doe graag mee voor onze kleine meid doe dol is op dieren.
  Volgen doe ik via Facebook.
  Nog een fijn weekend toegewenst!

  Like

 9. En hop-er-de-hop daar ben ik opeens op jouw blog, met alweer een superactie, die herfsthop lijkt wel een attractie! Een Woezel en Pip dierendokterset zorgt hier in huis zeker voor heel veel pret!Mijn dochters zullen deze fantastisch vinden om samen met hun nichtje Emily mee te spelen.

  Like

 10. Het zou erg leuk zijn om dit te winnen. Zoonlief van 3 heeft deze week zijn eerste ziekenhuiservaring; hij krijgt buisjes. Met dit setje kan hij zijn creativiteit wel kwijt

  Like

 11. Wow wat een gave prijs. Mijn dochter is een echte woezel, pip en buurpoes fan. Deze mooie prijs staat al op haar lijstje voor december. Nu ben ik heel vaak de patient 🙂 ik ga je volgen want je schrijft leuk en ik ben benieuwd naar jouw verhalen. Dochterlief gaat vanavond hier alvast over dromen onder haar woezel en pip dekbed 🙂

  Like

 12. Wow super gaaf voor mijn kleine mannetje. Zijn thema sinds zijn geboorte is mint en woezel en pip. Deze set hebben we nog niet dus wij doen graag mee!!!

  Like

 13. Prachtige actie! Wat zou dit een mooi sintgeschenk zijn voor kleine boefje van bijna drie. Een dokterssetje is net datgene wat hij aan sint en piet vraagt dit jaar !

  Like

 14. Ik doe heel graag mee voor de kindjes uit mijn kleuterklas! Woezel en pip zijn zo leuk en dit past natuurlijk heel goed bij het thema dierenarts!

  Like

 15. Super leuk! Sinds vorig jaar onze kat is overleden, en een aantal weke geleden ons dwergkonijntje, is onze oudste helemaal gefascineerd met dierenartsen en beestjes beter maken. Dit mooie speelgoed zou echt iets voor haar zijn!

  Like

 16. Op de kermis gewonnen met het eendjesvangen. een dokterssetje, kwartier later: alles stuk, beteuterde gezichtjes… Had me plechtig voorgenomen hen een kwaliteitsvol, en VEILIG dokterssetje te bezorgen, dus wie weet bij deze… Pip, mogen wij jou adopteren en verzorgen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.