Afvallen en shopverbod update #1

Ik wist eerst niet zo goed welke titel ik deze blogpost moest geven. Uiteindelijk werd het Afvallen en shopverbod update #1. Ik zou voor beide onderwerpen een aparte blogpost gaan maken, maar het is leuker om het in één blogpost te doen. Ik ben namelijk begonnen met Weight Watchers en wil het liefst  10 kilo afvallen en heb daarnaast besloten om mijn shopverbod opnieuw in te stellen. Vorig jaar leek het mij noodzakelijk om een shopverbod van een jaar in te stellen, maar toen werd ik zwanger en had ik natuurlijk allemaal dingen nodig. De laatste tijd heb ik weer een aantal flinke miskopen gedaan en heb ik eigenlijk ook niets meer nodig. Het leek mij dan ook een leuke uitdaging om dit shopverbod opnieuw in te stellen en er zo achter te komen welke kledingstukken en stijl ik nu wel echt leuk vind. Ik mag dus niet shoppen tot 25-10-2017!! Het klinkt nog heel ver weg en ik ben benieuwd of ik het vol ga houden. Voor dat het shopverbod in is gegaan heb ik nog twee leuke jurkjes, sloffen en een vest besteld. Hieronder plaats ik dus voorlopig de laatste shoplog voor mijzelf. Natuurlijk blijf ik nog wel kleding voor Fedde kopen, maar met de jurkjes, schoenen, vesten, blazers en kettingen is het voorlopig gedaan. Deze update zal iedere maand terugkomen op mijn blog. Tijdens de volgende update lijkt het mij leuk om een collage te maken met dingen die ik door mij shopverbod dus niet heb gekocht en hoeveel ik hierdoor heb bespaard.

shopverbod

Met het afvallen wil het nog niet zo lukken, de knop wil maar niet om! Ik probeer wel alles bij te houden in de app van Weight Watchers, maar wil ook nog wel eens wat dingen vergeten. Ik hoop dat het schrijven van deze updates mij meer motivatie geeft om wat strenger voor mijzelf te zijn. Over Weight Watchers en het afvallen kan ik nu dus nog niet heel veel vertellen. Hopelijk ben ik tijdens de volgende update een aantal kilo`s lichter. Heeft er iemand nog tips voor lekkere gezonde tussendoortjes of maaltijden?

Mijn laatste aankopen:

forever-21-jurkjesvest-en-sloffen
Jurkje Forever 21 zwart €18,-
Jurkje Forever 21 rood €18,-
Sloffen Scapino €11,99
Rood vest Hema € 20,-

liefs-tineke

3 reacties

  1. Een jaar…… 🙂
    Snap hey wel want als je die 10 kilo afvalt dan moet je wel wat anders kopen. Ben benieuwd hahaha.
    En hoop dat het je lukt die 10 kilo suc6

    Xxx

  2. oh die sloffen zijn te schattig! succes met je ww! en ik denk dat je wel eerder moet shoppen, want straks pas je al je kleding niet meer als je bent afgevallen;)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.