10 x leuk voor je interieur

Deze collage maken was niet heel erg goed voor mijn shopverbod, maar ik heb mij in weten te houden. Vooral nummer 1, de magneetsticker, vind ik heel erg mooi! Naast jurkjes vind ik het erg leuk om woonaccessoires te kopen. Al ben ik daar inmiddels mee opgehouden, mijn huis en interieur is nu alvast kindproof gemaakt. Geen dingen van glas of steen binnen het bereik van kinderen en niet teveel woonaccessoires in de vensterbank. Wanneer Fedde wat ouder is, is het pas weer veilig om leuke vazen en fotolijstjes neer te zetten. Omdat ik deze dingen niet aan kan schaffen hoop ik jullie hiermee te kunnen inspireren. En hoe leuk is de tekst op de kaars? Misschien ook een leuk idee om zoiets zelf te maken. Zo heeft Lisanne van Lisanneleeft ooit een kaars versierd met papier. Volgend jaar wil ik Fedde zijn kamertje opnieuw doen. Het krijtbord vind ik erg leuk, tegenwoordig is er ook bijna overal schoolbordverf verkrijgbaar. Misschien een leuk idee om zijn deur hiermee te verven zodat hij mooie tekeningen kan gaan maken op zijn deur. Welke van de onderstaande woonaccessoires en/of meubels had jij ook zo kunnen kopen?

10x-leuk-voor-in-je-interieur

interieurmooie-interieur

 

1. Magneetsticker €47,95

2. Fotolijst €20,95

3. Bakkerskast €59,99

4. Poef €39,99

5. Kaars €5,95

6. Krijtbord €74,95

7. Tijdschriftenhouder 40,95

8. Luchtplant €5,50

9. Huisjes van natuursteen €9,95

10. Cactusvaas €10,-

liefs-tineke

7 reacties

  1. Het tijdschriftenrekje, de poef en de cactusvaas vind ik altijd leuk. Zo’n krijtbord niet meer, het lijkt wel alsof iedereen zoiets heeft tegenwoordig. 😉

  2. Ik vind de cactus vaas het einde. Bij Blokker staat hij nog steeds in het rek omdat ik de kleur niet mooi vind. Deze vind ik wel mooi. Dus maar eens bij de Hema gaan kijken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.