Mijn allereerste blog

Wanneer ik even niets te doen heb, vind ik het altijd leuk om mijn oude blog terug te bekijken. Ik vind het zo bijzonder hoe je leven in een paar jaar helemaal kan veranderen. Een paar jaar geleden woonde ik nog niet samen, ging ik ieder jaar op vakantie naar Spanje en besteedde ik al mijn vrije tijd aan mijn blog. Voor de nieuwe volgers die mijn oude blog niet hebben gekend heb ik een aantal leuke blogposts en foto`s verzameld. Zo kunnen jullie mij nog een beetje beter leren kennen. Eigenlijk mis ik die vakanties naar Spanje wel een beetje.

spanje

♥ Het fotoverslag van de laatste vakantie in Spanje. Wat zou ik graag nog een keertje terug willen gaan!

♥ Ik schreef een blogpost over mijn droomtrouwjurk.

♥ De zomer en lente waren mijn favoriete seizoenen. Ik kon dan namelijk mijn zomerjurkjes weer dragen, dit waren mijn favorieten.

♥ Mijn blog werd op meerdere websites genoemd. Op Ze.nl stond een interview met mij over mijn liefde voor jurkjes en ik sta zelfs op een kwartetspel!
op-een-kaartsspel

♥ Mysupersweetlife was eerst vooral een fashionblog. Ik plaatste heel veel outfits, dit is er een van.

♥ Voor mijn vorige blog werd ik wel eens uitgenodigd voor een persevent. Die keer dat ik samen met Remco een nachtje in een Ibis hotel mocht overnachten is toch het allerleukste wat ik voor mijn blog heb mogen doen!

♥ Een hele goede vriendin van mij was jarig, samen met een andere vriendin hebben wij haar een dagje Groningen + high tea cadeau gegeven. Dit was
zo`n gezellige dag!

sushiweekendje-weg

♥ Een blogpost waarin ik vertelde dat Remco en ik gingen samenwonen. Zo gek dat wij nu al 3,5 jaar verder zijn! En natuurlijk liet ik het eindresultaat ook aan jullie zien.

liefs-tineke

2 reacties

  1. Ah leuk, beetje herinneringen ophalen 🙂 wat leuk, dat hotelnachtje! Ik snap dat je dat superleuk vond. Is toch altijd speciaal, en al helemaal als je het krijgt.

  2. Altijd zo leuk om terug te kijken! Zelf heb ik mijn oude blog niet meer omdat deze in zijn geheel is overgezet naar deze. Jammer, want het is super leuk om af en toe eens terug te lezen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.