FOTODAGBOEK #8

Het is gewoon al bijna 4 maanden geleden dat ik voor het laatst een weekoverzicht heb geplaatst. Dit werd de laatste tijd wat minder goed bekeken, maar ik vind het vooral zelf ook erg leuk om te zien wat ik een X aantal maanden geleden heb gedaan. Tijd om de weekoverzichten weer op te gaan pakken! Omdat ik een tijdje geen fotodagboek heb geplaatst zijn het dit keer wel veel foto`s. De foto`s van deze week staan weer in willekeurige volgorde.  Deze week was niet heel bijzonder, maar wel erg gezellig. Zo kwam Dina even theedrinken met Lucas en vierde mijn broertje zijn verjaardag. Zo raar dat november inmiddels al is aangebroken, dit jaar is zo ontzettend snel gegaan. Ik kijk erg uit naar december. Ik vond dit altijd al een hele leuke maand met alle feestdagen, maar met Fedde erbij wordt dit nog zoveel leuker.
herfstbloemen

Ik koop nooit bloemen, dit is gewoon niet veilig met onze katten. Maar dit herfstboeket vond ik wel heel erg mooi
sinterklaas
Fedde is helemaal klaar voor Sinterklaas! Dit shirtje kocht ik bij Wibra voor maar 2 (of 3) euro.
slapend
Wat is het ook een schatje! Hij is inmiddels helemaal gehecht aan zijn favoriete knuffeltje. En ja, ik heb er al twee van!
fruitzakje
Fedde probeerde voor het eerst knijpfruit. Hij vond het erg lekker, maar dacht alleen dat je erin hoorde te blazen.
verhaaltje-voorlezen
Een verhaaltje lezen voor het slapen gaan!
dikke-dames-schilderen
Afgelopen maand deed ik mee aan een workshop dikke dames schilderen.
mijn-kleine-lachebekkie
Mijn kleine lachebekje ♥♥♥♥♥
herfst
Wat kan de herfst toch mooi zijn!
jouw-marktkraam
Afgelopen week huurde ik weer een kraam bij Jouw Marktkraam. Dit deed ik al eens eerder, maar toen was de eindstand toch iets beter.
fedde-aankopen
Deze maand deed ik weer een aantal leuke aankopen voor Fedde. De broekjes van de eerste foto kocht ik bij Hema, de rest komt van Wibra.
liefs-tineke

4 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.