Sinterklaasje, bonne, bonne, bonne!

Fedde maakte gisteren zijn eerste Sinterklaasintocht mee. En dat is toch best bijzonder! Hij heeft natuurlijk nog geen idee wie Sinterklaas en Zwarte Piet zijn en wat het allemaal inhoud, maar het leek mij voor hem wel heel leuk. Hij is gek op wandelen, buiten zijn en er is natuurlijk van alles te zien. Stiekem vind ik het zelf ook wel heel erg leuk, daarom gingen wij met zijn drieën naar de intocht van Sinterklaas. Leuk feitje: door Ouders van Nu is Leeuwarden als één van de leukste steden genoemd om de Sinterklaasintocht bij te wonen. Fedde droeg die dag zijn Sinterklaas shirtje( Wibra) en pietenmuts. Zie hieronder allemaal foto`s van deze middag. De foto met Zwarte piet heeft hij maar weer ‘in the pocket’
klaar-voor-sinterklaas
hij-heeft-er-zin-intijdens-de-intochtsinterklaasmet-zwarte-pierop-de-foto-met-zwarte-piet
Fedde heeft het super gedaan! Soms was de muziek wel erg hard, maar hij vond het allemaal reuze interessant. De intocht was nog geen minuut afgelopen en Fedde viel als een blok in slaap. Na de intocht moesten wij nog even wat boodschappen doen, hebben we ergens geluncht en kochten wij alvast een leuke kerstoutfit voor Fedde bij Zeeman. Het broekje met Mickey Mouse is niet voor kerst, maar vond ik gewoon erg leuk! Kortom, wij hebben een ontzettend leuke middag gehad en genoeg foto`s gemaakt. Ik heb besloten om ditmaal herkenbare foto’s van Fedde te plaatsen omdat ik de foto`s heel erg leuk vind. Bij feesten, leuke gebeurtenissen of mijlpalen zoals kerst, Sinterklaas, vakantie en bijvoorbeeld zijn eerste verjaardag kan het zijn dat ik vaker foto’s op mijn blog plaats waar hij volledig op staat. Dit is echter wel een uitzondering. Ik probeer zijn privacy zoveel mogelijk te beschermen, dit is af en toe best lastig. Ik ben hartstikke trots op ons kleine kereltje en deze foto`s, en wil ze ditmaal erg graag met jullie delen.
kerstkleertjes-fedde

liefs-tineke

5 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.