Outfits van Fedde #2

Vorige keer dat ik Fedde zijn outfits deelde was hij nog wel heel erg klein. Ik kan me eigenlijk al niet eens meer voorstellen dat hij ooit zo klein is geweest. Inmiddels draagt Fedde alweer kleren in maatje 74/80, maat 74 wordt zelfs alweer wat aan de te krappe kant. Het is wel duidelijk dat donkerblauw een van mijn favoriete kleuren is. Voor Fedde zijn kleren slaag ik nog steeds het beste bij Hema. Al komt daar waarschijnlijk wel verandering in. Afgelopen week is er een Zara in Leeuwarden geopend, de broekjes en shirtjes voor jongens zijn hier ook wel heel erg mooi. Ik ben nog niet in de Zara in Leeuwarden geweest, maar ga er volgende week wel even naartoe. Hij heeft namelijk niet zoveel shirtjes in maat 80. Als ik een aantal leuke dingen in de Zara weet te vinden, laat ik deze eind volgende week zien in een shoplog. Ook de Wibra en Zeeman hebben af en toe wel hele leuke shirtjes, rompers of broekjes. De romper met lange mouwen met allemaal dieren van Wibra is op dit moment een van mijn favoriete kledingstukken in zijn garderobe. Laatst kocht ik ook nog twee kerstttruien/shirtjes voor Fedde zijn eerste kerst bij Zeeman. De kerstoutfits krijgen jullie eind december te zien.

fedde-zijn-outfits

Outfit 1: Romper van H&M en broekje van Hema
Outfit 2: Het shirtje en broekje komen beide van Hema
hema-outfits
Outfit 3: Shirtje van Hema, broekje gekocht bij Zara en sokjes bij Hema
Outfit 4: Shirt, sokjes en broekje van Hema
laatste-outfits
Outfit 5: Dit leuke rompertje is van Wibra en de sokjes en het broekje weer van Hema
Outfit 6: Shirtje van Wibra en broekje van Zara
Outfit 7: Jasje van Primark, shirtje gekocht bij Takko, broekje van Zara en sokjes van Hema

liefs-tineke

2 reacties

  1. leuke outfits! ik zou alles voor een jongen ook blauw doen haha want nu heb ik alles in het roze gekocht! dat Sint shirtje is zo schattig!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.