De leukste folder aanbiedingen #2

Mijn favoriete app van dit moment is Spotta. Iedere zaterdag op zondagnacht verschijnen alle nieuwe folders in deze app. Wanneer ik op zondag wakker word, bekijk ik als eerste alle nieuwe aanbiedingen voor de komende week. En ditmaal waren het weer zoveel leuke aanbiedingen dat ik weer heb besloten om ze te delen in een blogpost. De folders van komende week staan in het teken van Sinterklaas, Kerst, pyjama`s en lekker eten. Ik heb een aantal leuke kleine (schoen)cadeautjes gezien die ik misschien ook wel ga halen als extra cadeau voor 5 december. Zo vind ik de kartonboekjes van Kruidvat wel heel erg leuk. Net zoals de Woezel en Pip knuffel en boekjes van Etos. Helaas hebben wij hier geen Marskramer in de buurt, die heeft namelijk ook wel erg leuk speelgoed in de folder staan. Heb jij alle Sinterklaascadeau`s al in huis? Zoja, wat heb jij allemaal gekocht? Mocht je Sinterklaas gaan vieren kun je bij Hema hele leuke wegwerp tafelartikelen kopen met een Sinterklaasprintje. De folders van Hema, Kruidvat en Kwantum zijn erg leuk, dit zijn meteen ook mijn favoriete winkels van Nederland.

kruidvat-folder-2
kruidvat-deel-2
overige-aanbiedingenlaatste-deel-folder-aanbiedingen

liefs-tineke

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.