Mijn ideale garderobe

Op dit moment heb ik een shopverbod voor mijzelf ingesteld. Sinds kort ben ik gestart met weight watchers, het liefste zou ik 15 kilo af willen vallen. Maar ik heb mijn streefgewicht eerst op -10 kilo gezet. Mocht ik dit halen dan ga ik ook nog voor de overige 5 kilo. Hopelijk heb ik dan ook 1 (of 2 ) kledingmaten kleiner nodig. Tot ik mijn streefgewicht heb bereikt mag ik dus niet kleding, schoenen en accessoires voor mijzelf kopen. Het is natuurlijk erg duur wanneer ik een compleet nieuwe garderobe aan moet schaffen. Via Pinterest kom ik altijd plaatsjes van een capsule wardrobe tegen. Dit is een garderobe die er minimalistich is. Zo weinig mogelijk kledingstukken en bijna alles moet je met alle kledingstukken kunnen combineren. Via Polyvore heb ik een moodboard gemaakt, aan de hand hiervan wil ik mijn ideale en minimalistische garderobe gaan samenstellen. Het lijkt me heerlijk om een kledingkast vol kleurtjes en bloemenprintjes te hebben waarbij (bijna) alle jurkjes en vesten bij elkaar passen.

moodboard

Waar ik van hou:
– Groen
– Mosterdgeel
– Koningsblauw
– bordeauxrood
– Zwart
– Grijs
– Bloemenprint
– Jurkjes
– Vesten

Op mijn wishlist:
– Wat dikkere vesten: Het liefst in de kleuren zwart, grijs, wit en bordeauxrood
– Twee jurkjes met lange mouwen
– Twee jurkjes met bloemenprint
– Basic jurkjes in de kleuren zwart, grijs, bordeauxrood, mosterdgeel, koningsblauw en donkergroen
– Een of twee jurkjes met streepjes
– Dunne vestjes voor de lente en zomer
liefs-tineke

5 comments

  1. He dit is leuk voorgesteld! Ik kende het concept wel al, en ooit ga ik me er echt aan houden, maar het is zo’n fijne manier om jezelf te helpen in niet overdreven veel te kopen maar ook om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk kan mixen en matchen!

  2. Wauw, die jurkjes! Ze zouden allemaal zo in mijn kast kunnen hangen. Ook van dikke vesten ben ik groot fan. Heel veel succes met afvallen! Deze leuke kleding is in ieder geval een fijne motivatie 🙂

  3. De deal om af te vallen en daarna jurkjes kopen vind ik wel heel leuk, haha. Vooral het eerste jurkje, met de bloemen, vind ik erg mooi. Zoiets heb ik ook, maar dan een shirt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.