Hoogtepunten van 2016

Toen ik vandaag op de kalender keek, schrok ik toch wel een beetje. Over twee dagen is het gewoon 1 december,  alweer de laatste maand van dit jaar. We sluiten het jaar goed af, in december hebben we een hele hoop leuke dingen. Het jaar is nog niet afgelopen en in december komen er vast nog wel een aantal hoogtepunten bij. Bijvoorbeeld de eerste keer Sinterklaas vieren met Fedde en zijn eerste kerst. Maar deze hoogtepunten zou ik ook nog kunnen delen in een aparte blogpost. Ik wil nu alvast terugblikken op 2016, want dit was echt een geweldig jaar! Ik besloot er een soort van top 5 van te maken.
20160522_121559

Wat er op nummer 1 staat kunnen jullie vast wel raden! In april zijn we ouders geworden van Fedde. Ik word iedere dag gewoon nog gekker op dat kleine boefje! Hij maakt me zo gelukkig. Ik heb natuurlijk ook wel eens mindere dagen, wanneer ik wakker word kan ik soms behoorlijk chagrijnig zijn. Maar zodra ik hem uit bed haal en een grote glimlach krijg, is dat helemaal verdwenen. Wat was hij toen nog klein zeg!

Texel

Daarna komen alle weekendjes weg op de gedeelde tweede plaats. Zo zijn we toen Fedde zo`n 10 weken oud was naar Texel gegaan, hierna nog eens naar Borger (Drenthe) en nog eens met Remco, Fedde en mijn schoonouders naar Center Parcs.  In Borger zijn we voor het eerst met Fedde gaan zwemmen, deze gebeurtenis staat denk ik op nummer 3. Fedde is nu al een echt waterratje en sinds dat weekend zijn we nog een aantal keer naar het zwembad geweest.
IMG_20160424_222925

Over nummer 4 en 5 heb ik toch even wat langer moeten nadenken. Het moment dat we Fedde mee naar huis mochten nemen vanuit het ziekenhuis was ook erg bijzonder. Ik weet alleen niet zo goed op welk nummer dit thuishoort. Op donderdagavond ben ik van Fedde bevallen, hierna moest hij toch nog in de couveuse. Iedere dag hoopte ik dat ze kwamen vertellen dat hij uit de couveuse mocht en bij mij op de kamer kon. Ik was toch wel een klein beetje jaloers op al die vrouwen op de afdeling die hun baby gewoon lekker bij zich mochten hebben. De maandag erop kwamen ze met het goede nieuws dat hij uit de couveuse mocht, maar dat wij hem ook meteen mee naar huis mochten nemen. Daar hadden we nog niet op gerekend, stiekem wel gehoopt natuurlijk! Dit was wel een heel bijzonder en mooi moment!

Op nummer 5 staat iets heel anders. Ieder jaar bezoek ik de Vrouw beurs, zo ook dit jaar! Samen met mijn moeder, oma en tante hebben we een hele gezellige middag gehad.

Als ik al die foto`s van Fedde terug zie, kan ik niet geloven hoe groot hij nu al is en hoe goed het allemaal gaat. En tegelijkertijd kan ik me ook niet voorstellen dat hij ooit zo klein is geweest. Afgelopen week heb ik zijn kast opgeruimd en kwam ik nog een shirtje en broekje tegen in maat 44. Hij was wel echt heel erg mini! Waarschijnlijk kijk ik over een jaar terug op het jaar 2017 en denk ik precies hetzelfde over dit moment.
liefs-tineke

2 comments

  1. Aww, wat een mooi klein mannetje was het toch. Het is cliché maar wat worden ze snel groot hè?!
    Zo te lezen heb je een heerlijk jaar gehad 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.