Educatieve kinderposters

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een groeimeter voor Fedde zijn kamertje. Ik kon steeds geen leuke vinden, maar kwam ze na een uurtje googelen tegen in een postervariant. De site waarop ik deze heb gevonden verkoopt ook educatieve posters. Hier is Fedde nu nog een beetje te jong voor, maar dit lijkt me wel heel erg leuk wanneer hij wat ouder is. Ondanks dat ik er zelf nog niets aan heb, wilde ik hier wel graag aandacht aan besteden. Je hebt ze in allerlei varianten. Van dieren tot het alfabet en de kaart van Nederland. Ik heb de leukste educatieve posters voor jullie op een rij gezet. Nadat ik ze tegenkwam op de eerste webshop, vond ik er ook nog een aantal leuke op andere sites. De meeste zwart-wit posters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik hoop heel erg dat Fedde later geïnteresseerd is in Dinosaurussen. Volgens mij is dat momenteel wel een beetje een trend. Ik kom overal shirtjes en broekjes met dino print tegen. De poster over dierengeluiden vind ik ook heel erg leuk. Als deze volgend jaar nog verkrijgbaar is, bestel ik hem zeker. Welke poster spreekt jou het meeste aan?
educatieve-posters
educatieve-kinderpostersleerzame-posters-voor-kinderen

Set breuken en tafel poster €14,95 / Poster over tijd €9,95 / Set Alfabet en cijferposter €12,50 / Provincies en hoofdsteden poster  €9,95 / Schaapjes tellen poster €9,95 / Dierengeluiden poster €9,95 / Poster op de boerderij €7,95 / Hoe laat is het poster €7,95 / Mijn lichaam poster €7,95 / Dinosaurussen poster €7,95 / Alfabet poster €7,95 / Kleuren en vormen poster €7,95 / Tellen van 1 tot 20 poster €7,95

liefs-tineke

 

Eén reactie

  1. Hier zitten zeker leuke posters tussen! Ben nu bezig met verbouwen voor een nieuwe kinderkamer. Leuke posters zijn dan nooit verkeerd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.