Plogmas| 1 en 2 december

Het eerste deel van Plogmas! Ik wilde dit vorig jaar en volgens mij het jaar ervoor ook al gaan doen, maar toen kwam het er steeds niet van. Laat ik eerst eens uitleggen wat de bedoeling van deze blogpost is. Ieder jaar in december doen veel vloggers en bloggers aan vlogmas, ze plaatsen dagelijks een filmpje (vlog) online waarin ze laten zien wat ze iedere dag gaan doen. Ploggen is de dag in foto`s vastleggen, een soort fotodagboek dus. Ik ben nu eenmaal geen vlogger, ik voel mij er gewoon niet prettig bij om mijzelf de hele dag te filmen. Bloggen en foto`s maken is meer mijn ding, dus dacht ik aan plogmas. Nu ik het woord vaker lees, klinkt het toch niet zo leuk. Heeft iemand een suggestie voor een andere naam? Iedere dag laat ik dus door middel van foto`s zien wat ik die dag heb gedaan. De eerste keer voeg ik twee dagen samen, ik heb op 2 december namelijk niet veel bijzonders gedaan.

Donderdag 1 december
mijn-outfit
We beginnen de dag met de outfits van vandaag, ik droeg een van mijn favoriete jurkjes van Asos.
fedde-zijn-outfit
De outfit van Fedde was wat lastiger om vast te leggen. Hij droeg een shirt van Hema en een Mickey Mouse broek van Zeeman.
eerste-keer-in-de-buggy
De eerste keer in de buggy en wat vond hij het leuk. Meestal gaat hij slapen wanneer wij aan het wandelen zijn, maar dit keer wilde hij alleen maar om zich heen kijken.
bibliotheek
Die middag was het mooi weer. Tijdens het wandelen besloot ik om even naar de binnenstad te lopen. De dag ervoor had ik via Facebook het 100x Tomke boek gewonnen, deze kon ik ophalen bij de boekenwinkel. Hierna ging ik ook nog even naar de bibliotheek om Fedde lid te maken. Dit kan gratis en je ontvangt dan een leuk welkomstkoffertje. Kijk hier voor meer informatie over Boekstart.
knisperboekje
Het knisperboekje uit het welkomstkoffertje viel wel heel erg in de smaak. Fedde heeft nog zo`n stoffen boekje van Hema, hier speelt hij ook heel graag mee.

Vrijdag 2 december

meetlint
Ik hing eindelijk de groeiposter van de webshop van By Bineke op. Dat je maar heel groot mag worden lieve Fedde!
samen-fruit-eten
Samen fruit eten. Dit keer kreeg Fedde ook wat sinaasappel door zijn banaan, smullen!
rituals
Vorige week was ik samen met een vriendin en Fedde in de stad. Ik ben toen de Rituals ‘uitgezet’ omdat de verkoopster het niet handig vond met kinderwagen. Er konden zo geen andere mensen langs. Ik ben toen naar buiten gegaan, maar heb hier later wel een tweet over verstuurd om stoom af te blazen. Rituals heeft hier meteen op gereageerd en heeft mij later gebeld over deze situatie. Tijdens dit gesprek werd mij ook om mijn adres gevraagd. Een paar dagen later lag dit in de brievenbus. De klantenservice van Rituals is in ieder geval wel top!

liefs-tineke

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.