Plogmas| 3 december

Tijd voor het fotodagboek van 3 december. Bekijk hier plog nummer 1 en 2. Gisteren was een hele leuke gezellige dag die helemaal in het teken stond van Sinterklaas. We probeerden wat uit te slapen, hebben gedichtjes gemaakt en allemaal cadeau`s ingepakt. In het begin van de middag deden we nog even wat boodschappen en hebben we lekker gewandeld. Het was heerlijk weer trouwens, de hele week al! Aan het eind van de middag zijn we naar mijn schoonouders gegaan om daar Fedde zijn eerste keer Sinterklaas te vieren en wat is hij verwend!
allemaal-cadeaus
Tijdens het inpakken van de cadeau`s was halverwege het sinterklaasinpakpapier (leuk woord voor galgje) op. Ik had nog wel een nieuwe rol inpakpapier, deze was alleen iets minder vrolijk.
sint-onesie
Ik wist dat er Sinterklaas en Zwarte Pieten pakjes waren, maar Blokker verkoopt dus ook Sint onesies. Ik vond ze erg grappig, maar of ik ze had kunnen kopen? Nee, ik denk het niet!
cadeaus-uitpakken-met-fedde
De foto`s zijn niet heel erg scherp, maar om jullie een beetje een beeld te geven van zijn eerste pakjesavond. Samen met Fedde alle cadeautjes uitpakken, het inpakpapier was wel erg interessant.
al-fedde-zijn-cadeaus
Alle cadeau`s die Fedde uiteindelijk heeft gekregen. Wauw, wat is die verwend zeg! Een nieuwe pyjama, een houten treinrails, twee leuke boekjes over poezen, een vormenstoof, een garage van Fischer Price, houten blokken en een tracktor met boerderijdieren.
onze-cadeaus
Remco en ik kregen ook cadeau`s! Heeeeel veeel chocoladeletters, een cadeaubon van Hema en een setje van Rituals. Remco kreeg nog een geurtje en een cadeaubon van ITunes.
in-zijn-nieuwe-pyjama
Oke, stiekem is deze foto dus van de volgende dag (vandaag dus!). Fedde heeft meteen in zijn nieuwe pyjama geslapen. Hij is nog wel een beetje te groot, maar het staat hem erg leuk!

Hebben jullie ook al Sinterklaas gevierd?

liefs-tineke

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.