Plogmas| 4 december

Ik zit nog steeds na te genieten van het afgelopen weekend. Het was zo gezellig! En Fedde is heel erg verwend. Niet alleen met cadeau`s, maar ook met liefde en aandacht. Vandaag is het tijd voor de plog van zondag 4 december. Een dagje later dan de bedoeling was. Want gisteren, op 5 december, heb ik geen foto`s gemaakt. Dus die dag slaan wij helemaal over, ik hoop dat dat niet te vaak gebeurd..  Afgelopen zondag vierden wij Sinterklaas met mijn ouders en broertjes. Ieder jaar trekken wij lootjes en dit jaar had Remco mij. Hij heeft goed verborgen kunnen houden wat hij voor mij had gekocht. Maar het draaide natuurlijk om de gezelligheid. Meestal dobbelen wij om de cadeautjes te mogen pakken,  alleen Fedde werd halverwege zo moe dat ik hem op bed heb gebracht. Ook dit keer zaten er weer een aantal hele grappige en lieve gedichtjes tussen.
dikke-mist
Die ochtend werd Fedde vroeg wakker en was het erg mistig.
cadeaus-uitpakken-met-fedde
Samen cadeau`s uitpakken, dat inpakpapier vond hij wel interessant. Vlak hierna heb ik Fedde op bed gebracht.
samen-alle-cadeaus-bekijken
Fedde heeft heerlijk geslapen! Eerst even lekker wakker worden en hierna hebben wij samen al zijn cadeau`s bekeken.
fedde-zijn-cadeaus
Fedde zijn cadeau`s: Een little people garage, boek van de Gruffalo, twee kartonnen boekjes, een stuurtje, rol en dol kat en lekker warme sloffen.
mijn-cadeaus
Als ik ergens voor een verlanglijstje moet maken, weet ik eigenlijk altijd wel iets te bedenken. Dit keer lukt dat niet zo. Uiteindelijk heb ik toch meerdere dingen aan mijn lijstje toe kunnen voegen en Remco heeft hier een hele goede keuze uit gemaakt. Ik kreeg een roze badjas, onderzetters met cactusprintjes en een lekkere bodymist van Etos.
gourmetten
Hierna zijn we gaan gourmetten…
fedde
Fedde had zijn groentehap en toetje al gehad, dat spul op tafel leek hem daarna ook wel erg lekker. Hij heeft toen nog een klein stukje stokbrood gehad.

Dit weekend is voorbijgevlogen. Het was zo gezellig! Volgend jaar snapt hij er iets meer van en is het nog leuker. Al was het wel heel bijzonder om op deze manier Fedde zijn eerste keer Sinterklaas te vieren. En wat heeft hij geluk met zijn opa, oma en pake en beppe!

liefs-tineke

3 reacties

  1. Wat een leuk dagje zeg! Die bodymist van Etos lijkt me heel fijn: heb er al veel over gelezen en ben benieuwd hoe jij hem vindt. Enne… gourmetten is zo lekker hihi! Dat ga ik met kerst doen 🙂 Liefs

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.