Wat echt belangrijk is

December is een maand waarin ik altijd stil sta bij het afgelopen jaar. Het afgelopen jaar is een heel bijzonder jaar geweest. Niet alleen werd ik moeder, ook ben ik erg veranderd en sta ik vaker stil bij wat echt belangrijk is. Ik verbaas mij erover dat dit op een of andere manier nog een beetje een taboe is. Regelmatig kom ik artikelen tegen op het internet waarin wordt duidelijk gemaakt dat vrouwen niet teveel moeten veranderen zodra ze haar eerste kind heeft gekregen. Het enige wat ik mij afvraag is hoe je in hemelsnaam niet kunt veranderen? Alles in je leven veranderd en jij staat niet langer op de eerste plaats. Ik ben iedere dag zo dankbaar met Fedde, Remco, mijn ouders en familie en schoonfamilie en dat wij allemaal gezond zijn, Iedereen is zo gek op Fedde en ik ben zo blij dat wij hem een heel liefdevol en warm leven kunnen bieden. Rond de jaarwisseling stelde ik altijd een aantal doelen voor het nieuwe jaar. In 2017 wil ik vooral veel genieten als gezin, ik hoop dat wij in de zomer of lente er even lekker tussen uit kunnen. De laatste keer dat wij een week op vakantie zijn geweest is denk ik al 3 jaar geleden. Hierna zijn we wel een paar keer weekendjes weggeweest. Maar ik verlang nu ook wel naar een week. Gewoon een vakantie hier in Nederland op een park waar een zwembad bij zit en het liefst naar een Waddeneiland. Lekker quality time met zijn drieën, lekker wandelen en genieten van de mooie omgeving. Dit is ook een dingetje wat veranderd is. Voordat Fedde werd geboren hield ik totaal niet van wandelen en had ik ook niet zoveel met de natuur. Inmiddels is daar veel verandering in gekomen en kan ik hier echt van genieten. En zwemmen met Fedde natuurlijk, dat vind hij heerlijk! En wanneer ik hem zo zie genieten ben ik op mijn allergelukkigst. Tot slot wil ik nog meer foto`s gaan maken. Ons kleine boefje veranderd zo snel. Ik wil alles zoveel mogelijk vastleggen zodat ik later terug kan denken aan alle mooie momenten met Fedde toen hij nog een baby was.

met-fedde

 

liefs-tineke

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.