Hier heb ik op dit moment echt zin in

Afgelopen week vertrok Sint Nicolaas weer uit Nederland. Voor veel mensen is dit het startsein voor de kerst. De kerstboom wordt opgezet en het huis versierd. Op de radio hoor je continu kerstliedjes. Maar dat kerst en wintergevoel is bij mij al jaren ver te zoeken. Best jammer, want ik kon altijd heel erg van de feestdagen genieten. Nu voelt het toch iets meer als een normale dag, alleen dan met familie. Dit jaar hebben wij gekozen om geen kerstboom in huis te halen. Achteraf vind ik dit toch een beetje kaal. Volgend jaar komt hier vast wel verandering in, al kies ik dan wel voor zo`n klein kerstboompje. In deze volgende winterse dingen heb ik heel veel zin. Hopelijk krijg ik hierdoor ook iets meer het kerstgevoel, wat ik toch wel heel erg mis.

primark-2

Shoppen
Helaas heb ik nu een shopverbod. Al wil ik voor de decembermaand in het volgende jaar toch even lekker shoppen. Bij voorkeur bij Primark zodat ik misschien een leuke outfit voor kerst kan kopen. En natuurlijk ook om voor Fedde wat nieuws te vinden.

Kerstmarkten bezoeken
Gewoon om de kerstsfeer te voelen. Volgens mij zijn er hier in het noorden van Nederland niet heel veel leuke kerstmarkten te vinden. De meesten zijn heel erg klein.

Wame chocolademelk
Warme chocolademelk met slagroom en mini marshmallows. Do i need to say more?

Een weekendje weg met zijn drie├źn.
Even quality time met zijn drietjes. En dan wel naar een vakantiepark met een zwembad en een huisje met een bad.

Een warm bad
Hier heb ik zo`n zin in. Een lekker warm bad met heel veel schuim, een spannend leuk boek, een kop thee erbij en lekker ontspannen.

Het lezen van een goed boek
Soms heb je van die boeken die je in een keer uitleest. Vroeger was lezen een van mijn hobby`s, tegenwoordig heb ik daar helaas niet zoveel tijd meer voor.

liefs-tineke

2 reacties

  1. De voorgaande twee jaren heb ik weinig tot niks aan kerst gedaan en dit jaar heb ik er zoveel zin in. Zondag hebben we de kerstboom neergezet en we willen eigenlijk ook nog naar een kerstmarkt, maar die in het noorden zijn inderdaad erg klein.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.