Terug van Ameland

Maandagochtend zijn we thuisgekomen van een heel leuk en gezellig weekend met vrienden en familie. Wij zaten met zijn allen in een huisje met zwembad en sauna op de camping Klein Vaarwater op Ameland. Wij hebben iedere dag lekker kunnen zwemmen, ideaal zo`n huisje met zwembad! Het weekend is natuurlijk voorbij gevlogen en ik had graag nog meer foto`s van Ameland willen maken. Tijdens dit weekendje weg hebben Remco en ik besloten dat wij de komende zomer ook een weekje naar Ameland willen gaan. Dan is Fedde gewoon al dik een jaar! Ik kijk er nu al naar uit! Met Fedde zwemmen, fietsen, picknicken, mooie plaatsen op Ameland bezoeken, strandwandelingen, een terrasje pakken, naar de vuurtoren, een braderie bezoeken, pootje baden, lekker met Fedde banjeren op het strand en gewoon even lekker weg met zijn drieën. Want dat is toch altijd wel het nadeel van weekendjes weg, het gaat gewoon altijd veel te snel voorbij.  Foto`s zeggen meer dan woorden, hieronder vind je alle sfeerfoto`s van dit weekendje weg. Het is een vrij korte blogpost geworden. Ik had nog veel meer willen vertellen, maar het komt allemaal op hetzelfde neer. Het was gewoon heel erg leuk, punt!
duinen-ameland
chocolademelk
fedde-op-amelandstrand-amelandameland-sfeer-fotosauna-huisje-ameland zwembad-huisje-ameland

liefs-tineke

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.