Kerst 2016

En dan is het alweer de dag na kerst. Wat hebben wij twee heerlijke dagen achter de rug. Het was precies hoe kerst hoort te zijn, familie, gezelligheid en lekker eten. Ook Fedde heeft genoten van alle aandacht en is flink verwend met allemaal leuke cadeautjes. Alsof hij op Sinterklaas nog niet genoeg had gekregen. Kerst begint voor ons altijd op kerstavond, samen met Remco keek ik All you need is love. Dit kijk ik ieder jaar en hoort voor mij echt bij kerst. Eerste kerstdag brachten wij door bij mijn schoonouders, hier kwam de hele familie. Het was ontzettend gezellig, wij hebben even bijgekletst met iedereen, speelden een cadeautjesspel en voor wij het wisten zaten we weer in de auto terug naar huis. De volgende ochtend reden wij naar mijn ouders, hier brachten wij tweede kerstdag door. En natuurlijk vloog ook deze dag voorbij. Ondanks dat het erg gezellig was, ben ik blij dat wij na oud en nieuw straks weer even een paar rustige maanden hebben. Het is altijd erg gezellig, maar ook erg druk. Volgens mij is er in december bijna geen vrij weekend geweest, er stond elke keer wel iets op de planning. Helemaal niet erg natuurlijk, dit is vaak wel heel erg gezellig. Maar van die weekenden dat je even helemaal niets hoeft is ook wel weer eens lekker. De foto`s staan in willekeurige volgorde.
first-christmasOns blije jongetje zijn eerste kerst. Dit was ook de outfit die hij droeg op tweede kerstdag. Het shirtje komt van Zeeman en het broekje van Hema.
pyjama
Op tweede kerstdag heeft Fedde heerlijk uitgeslapen in zijn nieuwe pyjama, hij werd pas rond kwart voor negen wakker.
lunch
Lunchen bij mijn ouders!
kerstboom
Wij hebben al jaren geen kerstboom meer in huis, dit is gewoon niet veilig met onze katten. Volgend jaar willen we proberen om een kleine kerstboom te halen.
kerstoutfit-eerste-dag
De outfit van de eerste kerstdag. Ook dit shirtje is van Zeeman en het broekje van Hema.
cadeautjes
En dan Fedde zijn cadeautjes! Fedde kreeg stapelauto`s, duplo diertjes, een olifantje waar hij straks mee kan lopen en een heel leuk boek van Woezel en Pip.

liefs-tineke

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.