Mijn Zara bestelling is binnen

Mijn Zara bestelling is binnen! Ik weet niet meer precies of ik dit nu eerste of tweede kerstdag bestelde, maar op een van die twee dagen ging de sale bij Zara van start. Ik ben meteen naar de kinderafdeling van de webshop gegaan, de dameskleding van Zara is namelijk niet helemaal mijn stijl. Via de webshop heb ik een hoop leuke kleren voor Fedde besteld. Vier shirts en vier broekjes om precies te zijn, dat voor slechts 48 euro. Ik heb geprobeerd om in setjes te bestellen, alleen pasten sommige broekjes en shirts in het echt toch minder goed bij elkaar dan ik vooraf had verwacht.Een aantal outfits hebben hierdoor misschien een beetje een pyjama gehalte, maar deze gebruik ik dan voor een luie thuisblijfdag. Fedde draagt nu maat 80, alle kleren bestelde ik in maatje 92. Naar mijn ervaring vallen de kleren van Zara altijd iets kleiner uit. Hopelijk kan hij deze kleren in het voorjaar gaan dragen. Alle shirtjes vind ik zo leuk en het witte broekje met blauwe driehoekjes is mijn favoriet van de bestelling. Wel wit, niet heel erg praktisch voor een baby. Tegen die tijd kruipt hij vast al lang en doet hij heel misschien zelfs al zijn eerste stapjes. Ik vond hem alleen te leuk om te laten liggen. Vinden jullie ook altijd dat de Zara bestellingen zo mooi worden ingepakt. In folie en met zo`n sticker, dat voelt altijd als een cadeautje. Het duurt nog even, maar ik ben nu al ontzettend benieuwd hoe deze kledingstukken hem gaan staan.shoplog-voor-fedde

liefs-tineke

9 reacties

  1. Oh zo leuk!! Als ik later kids heb gaan ze sowieso ook alleen maar in Zara kleding lopen, vind t zo’n leuke winkel (ook voor mezelf trouwens, ik zie al helemaal matching outfits voor me)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.