Outfit| Die gele blazer

Ik heb nieuws! Ik heb EINDELIJK weer eens een paar outfit foto`s gemaakt! Binnenkort komen er nog twee outfits online. Ik ga er niet over liegen, deze foto`s zijn allemaal op dezelfde middag gemaakt, maar heb ik wel echt gedragen. Al baalde ik wel een klein beetje van de kwaliteit van de foto`s. Al mijn foto`s voor mijn blog maak ik met mijn telefoon. Toen ik een x aantal maanden geleden had besloten om te stoppen met bloggen heb ik in een opwelling mijn camera`s verkocht. Ja, ook mijn spiegelreflex! En wat heb ik daar nu ontiegelijk spijt van. Helaas kan ik het niet meer terugdraaien. Ik zit er over na te denken om in 2017 weer een camera aan te schaffen, al word het dan wel een compact camera. Heeft iemand toevallig een tip voor een goede compact camera? Mijn outfit van vandaag bestaat uit een jurkje van Evans, blazer van We en schoenen van Primark. Ik hou zo van deze blazer en de kleur. In het echt is de kleur toch iets warmer en neigt het meer naar mosterdgeel. En mijn haar is eindelijk weer iets langer. Die lange bob van een tijdje geleden vond ik erg leuk, alleen heb ik toch het idee dat langer haar beter bij mij past. De lengte van nu vind ik eigenlijk precies goed, ik heb de laatste tijd erg veel ‘good hairdays’
gele-blazer-outfitgele-blazer
liefs-tineke

4 reacties

  1. Ben altijd al dol geweest op je outfit foto’s! Misschien inderdaad toch een camera kopen zodat je er veeel meer kan maken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.