Liefde voor de wadden

In mijn blogpost over het weekendje naar Ameland kunnen jullie al lezen dat wij voor deze zomer een weekje naar Ameland willen boeken. Een vakantie zonder zee en strand voelt voor mij toch een stukje minder als zomervakantie. Ik vind het gewoon heerlijk om dichtbij het strand te zijn. Ik kan zo genieten van de duinen, het uitzicht, het geluid van de zee en lekker te kunnen pootje baden. Inmiddels ben ik op alle waddeneilanden geweest, maar Texel, Ameland en Terschelling zijn toch wel favoriet. Niet dat ik Schiermonnikoog en Vlieland niet leuk vind. Alleen de andere eilanden zijn net iets groter en hebben daardoor iets meer te bieden. Nu ik deze blogpost schrijf, bedenk ik mij dat ik ook al jaren niet meer op Terschelling ben geweest. Misschien moet ik die dan ook toch maar van mijn favorietenlijstje schrappen. Zodra je op de boot naar een waddeneiland stapt, begint de vakantie al. Eigenlijk zijn alle seizoenen wel geschikt om een van de waddeneilanden te bezoeken. In de herfst en winter kun je er heerlijk uitwaaien en is het rustiger. Mocht je regelmatig naar Ameland of een van de andere waddeneilanden gaan en ken je alle leuke en mooie plekjes van dit eiland? Laat het dan zeker achter in een reactie. Ik kijk nu al uit naar onze zomervakantie en hoop heel erg dat het mooi weer is zodat wij er veel buiten kunnen zijn.

Texel

op-texel

Deze foto`s zijn van ons weekendje Texel in juni.


liefs-tineke


2 comments

  1. Ik zou echt vaker naar de eilanden moeten gaan, want ik vind het er ook heerlijk. Schiermonnikoog is heerlijk voor een dagje, Vlieland heeft iets gemoedelijks en charmants en is ook het meest geschikt voor een dag of een weekend. Op de andere eilanden ben ik ook wel eens geweest, maar het wordt tijd om weer eens heen te gaan om mijn gedachten op te frissen haha.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.