Outfit| Crazy catlady

Deze outfit droeg ik een tijdje geleden, ik heb er destijds alleen geen foto`s van kunnen maken. Halverwege de ochtend moest ik mij weer omkleden omdat Fedde besloot om mijn blazer en jurkje te gebruiken om zijn handen aan af te vegen. Hierna heb ik besloten om mijn blazers toch weer op te bergen tot Fedde iets ouder is. Er zit namelijk al een vlek in deze blazer die ik er helaas niet meer uit kan krijgen. Bij mijn jurkjes draag ik nu eigenlijk altijd een vest, maar blazers vind ik toch veel mooier staan. Waar ik het jurkje van deze outfit heb gekocht weet ik niet precies meer, al denk ik dat hij van Dorothy Perkins is. De blazer kocht ik in de sale van We en is een van mijn beste aankopen ooit. We heeft trouwens in het nieuwe assortiment weer hele leuke blazers in mooie kleuren. Oudjaarsdag ben ik weer in de binnenstad en loop ik denk ik weer even de We binnen, het is nu sale en wie weet hebben ze weer leuke blazers in de uitverkoop. Mijn shopverbod geldt nog steeds, ik ben alleen bang dat ik het niet heel lang meer vol ga houden. Shoppen is veel te leuk! Voor mijn gevoel heb ik al maanden niet meer geshopt. Ik heb even gekeken hoelang ik nu al niets meer voor mijzelf heb gekocht, blijken het pas 3 maanden te zijn. Voor mijn doen is dit trouwens ook al een hele prestatie.
zonder-schoenen

kattenvrouwtje-outfit-tot-aan-de-maan
liefs-tineke

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.