Ik ging naar de Primark

Ik ging naar de Primark en kwam terug met een volle tas en 60 euro armer! In mijn vorige blogpost vertelde ik al dat ik zo`n zin had om weer eens te gaan shoppen. Dit kon alleen niet vanwege mijn shopverbod. Tenminste, ik kon niets voor mijzelf kopen. Voor Fedde mag wel! Maar ik had dus heel erg zin om iets voor mijzelf te kopen en zin om naar Primark te gaan. Een plus een is twee, dus zijn we naar Groningen gereden om daar te gaan winkelen. Ik kocht een hele hoop leuke shirtjes, een vest en een bodywarmer voor Fedde. Ik ben zo benieuwd hoe dat vest en de bodywarmer hem gaan staan. En inderdaad, ik kocht één ding voor mijzelf! De bruine laarsjes waren afgeprijsd en ik hoefde er nu slechts 10 euro voor te betalen. Oké, stiekem kocht ik ook nog een vest voor mijzelf, maar die foto was mislukt en nu zit die dus in de was. Na het bezoekje aan de Primark Groningen zijn we gaan lunchen en stapten wij in de auto om terug te rijden naar Leeuwarden. Ik ben zo blij met Primark in Groningen! Anders was Primark Almere of Zaandam het dichtstbijzijnde filiaal, alleen Groningen is toch een stuk dichterbij. Fedde heeft voorlopig even genoeg kleren en mijn verlangen om te shoppen is weer afgenomen. Voor de zomer heeft Fedde nog wel wat shirtjes en korte broeken nodig. Het volgende ritje naar Primark staat dus alweer op de planning.

primark-aankopen-deel-2 primark-aankopen-deel-1

liefs-tineke

5 reacties

  1. Ik ben ook heel blij met de Primark in Groningen! Ik ga helemaal niet zo vaak, 2 of 3x per jaar maar als ik er ben geef ik dan vaak wel meer dan 100 euro uit. Ik wil na de geslachtsbepaling ook weer gaan!

  2. Dat vest schreeuwt ‘Melle’! Hij heeft voorgaande winters ook zo’n dergelijk wit vest gehad van Primark en dat stond hem beeldig. Even kijken of hij er dit jaar ook nog in zijn maat is!

  3. […] heb ik via Facebook gewonnen. Een bezoekje aan Primark, de dromenvanger vond ik erg leuk! Bekijk hier wat ik die middag kocht. We namen ook Propercorn mee. Ik snap de hele hype van deze popcorn niet. […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.