Budgettip: Posters van Kruidvat

Kruidvat behoort absoluut tot mijn favoriete winkels. Ik haal er altijd voeding en luiers voor Fedde. De Kruidvat heeft regelmatig goede aanbiedingen en het is gewoon een leuke winkel om even rond te snuffelen. Gister liep ik de dichtstbijzijnde Kruidvat in om Fedde zijn voorraad met voeding weer aan te vullen. Op internet las ik al over de kras landkaart van Europa, die trouwens ook via de webshop verkrijgbaar is. Deze landkaart heeft een kraslaag, alle landen die je in Europa hebt bezocht kun je openkrassen. Naast de kaart van Europa is er ook een wereldkaart beschikbaar. Maar dat is niet waar deze blogpost over gaat.. Naast de kraskaarten lag iets veel leukers! Namelijk een set met allemaal verschillende posters en kaartjes en dat voor – €1,79. Deze set bevat 17 verschillende posters en kaartjes van drie verschillende formaten. Op het voorbeeld zijn de posters en kaartjes ingelijst. Een erg leuk idee, maar ik besloot dit niet te doen en ze op te hangen met washi-tape (van Action). De posters zijn ook erg geschikt om cadeau te doen. En dat is precies wat ik ga doen! Naast de set voor mijzelf nam ik er ook een mee om weg te geven. Ik ga hier geen uitgebreide winactie voor houden. Het is gewoon een kleinigheidje voor één van mijn lezeressen om haar te bedanken voor het lezen van mijn blog. Zou je deze set met posters willen ontvangen? Laat dan een leuke reactie achter met een geldig email adres.

budgettips

before-and-after

voor-en-na

liefs-tineke

5 reacties

  1. Ontzettend leuk deze posters! Ik las een andere post van je over het gebrek aan jurkjes in de winter. Ken je de diverse Facebookgroepen met jurkjes al? Bijvoorbeeld ‘vrolijk en fleurig’ of ‘happiness in a dress’. Daar word je zeker geïnspireerd!

  2. Super leuke verhalen schrijf je steeds! & die posters geweldig! Hoe simpel je je huis kunt opleuken met posters en washi tape! I love it!♡♡

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.