Outfit| Zonder schoenen

Voorlopig weer even de laatste outfit, de rest van mijn garderobe is niet echt foto waardig. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik nog twee weken vakantie voor de boeg. Ik wil proberen om in die vrije weken iedere dag een blogpost online te zetten. Dit leek mij wel een hele leuke uitdaging,
de laatste tijd barst ik namelijk weer van de ideeën voor mijn blog. Hiervoor streefde ik ernaar om 3 a 4 blogartikelen per week te plaatsen. Ik ben een hele slechte planner en dit is dan ook helemaal mislukt. Ik zit nu bijna op 100 blogposts en ben vorig jaar in februari of maart met deze blog begonnen, dat valt mij dan weer mee. Tijd voor de outfit van vandaag, eentje zonder schoenen want ik bleef lekker de hele dag binnen. De blazer is van We en het jurkje bestelde ik bij Zalando. Ik vind de bloemenprint erg mooi! Omdat ik na mijn vakantie ook graag wil blijven bloggen, hoop ik dat jij jouw favoriete soort blogposts in de reacties achter wil laten. Vind jij de wekelijkse fotoverslagen erg leuk, of lees je liever over mijn outfits of over Fedde? En gaat je voorkeur uit naar korte blogposts zoals deze? Of lees je liever langere blogposts? Laat het mij weten zodat ik hier rekening mee kan houden.

bloemenjurkje-outfit

liefs-tineke

4 reacties

  1. Haha outfit zonder schoenen! Als ik de hele dag binnen zit ben ik geneigd om er de hele dag uit te zien als een sloeber, ook niet echt fotografiewaardig. Ik vind lange blogposts leuk maar kort eigenlijk ook leuk! En zowel fotoverslagen als outfits als updates, doe wat jij leuk vindt <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.