FOTODAGBOEK #9

Als eerst wil ik jullie allemaal nog een heel gelukkig 2017 toewensen, dit had ik nog helemaal niet gedaan namelijk. Oeps, vergeten! Voor dit jaar heb ik opnieuw geen goede voornemens, ik wil alleen blijven bloggen en hoop hier een fijn ritme in te kunnen vinden. Ik vind het gewoon heel erg leuk om te bloggen, foto`s en verhalen te delen en dingen van mij af te schrijven. Ook al gaat het om iets kleins zoals wat ik in een week heb gedaan. Als het jaar dan voorbij is, bekijk ik altijd wat ik in het afgelopen jaar heb gedaan. Mijn blog is mijn dagboek, alleen dan online en toegankelijk voor iedereen.  Bekijk hieronder wat ik deze week allemaal heb beleefd, de foto`s staan weer in willekeurige volgorde. Leuk weetje: dit is mijn 100ste blogpost. De foto`s van deze blogpost staan weer in willekeurige volgorde.
vuurwerk
Tijdens oud en nieuw werd Fedde iets voor twaalven wakker. Wij hebben vuurwerk met hem gekeken, hij heeft nog even gezellig bij ons gezeten en daarna is hij weer op bed gegaan.
oliebollen
Ik kan voorlopig geen oliebollen meer zien!
tony
Bij de postcodeloterij wonnen wij twee Tony repen naar keuze, wat een vervelende prijs :).
little-people
Bij Trekpleister heb ik twee dieren van My little people voor Fedde gekocht, de struisvogel vind hij helemaal geweldig.
haarverf
Tegelijkertijd nam ik ook nieuwe haarverf voor mijzelf mee. Ik zou gisteren mijn haar verven, maar bleek allergisch voor deze haarverf te zijn.
dikkie-dik
Een nieuw voorleesboekje voor Fedde, deze heb ik via Facebook gewonnen.
primark-groningen
Een bezoekje aan Primark, de dromenvanger vond ik erg leuk! Bekijk hier wat ik die middag kocht.
propercorn
We namen ook Propercorn mee. Ik snap de hele hype van deze popcorn niet. Het is net als normale popcorn, alleen dan net iets duurder.
lunch-bij-primark
Lunchen na een flinke shopsessie!
kiara
En thuis alle aankopen fotograferen voor een shoplog. Kiara vond alles reuze interessant en heeft flink wat foto`s gesaboteerd. Af en toe was er een stukje staart op een foto te zien of was het kaartje van de pasgekochte kleding heel verleidelijk en moest ermee gespeeld worden.
budgettips
Bij Kruidvat kocht ik een set met allemaal posters, in deze blogpost geef ik er ook een weg.

Wat hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan? 

liefs-tineke

2 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.