Fedde’s berenpakje

Maanden geleden bestelde ik een schattig pandapakje via Ebay. Helaas is deze tot op de dag van vandaag nog steeds niet aangekomen. Mijn vertrouwen in Ebay is wel even verdwenen, dus ging de zoektocht verder. Het plan was om bij Primark afgelopen week even te kijken voor een leuke onesie voor Fedde. Hij vind aan en uitkleden verschrikkelijk, dus leek zoiets mij de perfecte oplossing. Het was vakantie en dus smoordruk bij Primark, we wilden wat dingen halen en daarna zo snel mogelijk afrekenen en naar buiten. Je kan het vast wel raden, we zijn dus helemaal vergeten om voor een onesie voor Fedde te kijken. Gelukkig gingen mijn ouders de dag erna naar Primark en had ik hen gevraagd om even te kijken. Die middag kreeg ik een appje, ik kon kiezen uit drie verschillende onesies. Twee van Mickey Mouse en dit berenpakje. Op die laatste werd ik meteen verliefd. En met zo’n lief mannetje erin is die nog leuker! Het berenbakje kost 11.99 en was nu afgeprijsd naar 5 euro. Fedde kreeg hem cadeau van zijn pake en beppe en heeft er gisteren de hele dag lekker in gespeeld. Hij is nog wel iets te groot, maar des te langer heeft hij er plezier van.

feddes-berenpakje

berenpakje-van-fedde

liefs-tineke

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.