De nieuwe MS Mode collectie

Vorig jaar heb ik MS Mode eigenlijk pas ontdekt. Tijdens de uitverkoop kocht ik twee leuke vesten. De rest van de collectie vond ik leuk, maar was naar mijn mening toch meer geschikt voor een iets oudere doelgroep. Er zaten in iedere nieuwe collectie leuke kledingstukken. Eind 2016 kwam het bericht naar buiten dat MS Mode zou stoppen en de winkel in Leeuwarden zou gaan sluiten. Dat vond ik toen best jammer. Nu ik de nieuwe collectie heb gezien ben ik al helemaal blij dat de winkel een doorstart heeft gemaakt en het filiaal hier in Leeuwarden nog steeds open is. Bovenaan mijn wishlist staat toch wel het bomberjack met bloemenprint. Veel jasjes uit de nieuwe collectie vind ik erg leuk. En het jurkje met lippenstift print mag niet worden vergeten. Ik wil de jasjes en jurkjes graag even passen en ga dus zeer binnenkort naar de binnenstad om de nieuwe collectie te bewonderen. Hopelijk zijn al deze onderstaande kledingstukken in het echt ook net zo mooi. Als de volgende collecties weer zo leuk worden als deze, kan MS Mode wel eens een van mijn nieuwe favoriete winkels worden. Wat vind jij van de nieuwe collectie?

favorieten-ms-mode
lookbook-ms-mode-2
liefs-tineke

Advertenties

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.