Wishlist voor 2017

Een nieuw jaar, een nieuwe wishlist! Voordat ik dit artikel zou gaan schrijven, dacht ik dat ik niet zoveel zou willen hebben. Uiteindelijk is er toch aardig wat op deze lijst beland. Gelukkig heb ik het hele jaar om deze wishlist aan te schaffen. Bovenaan mijn wishlist staat toch wel een nieuwe camera (1), zodat ik mooiere foto`s voor mijn blog kan maken. Daarnaast zou ik mijn kledingkast nog aan willen vullen met 1 of 2 leuke jurkjes. Ik heb jurkjes genoeg voor de winter, een  jurkje met korte mouw zou voor de lente en zomer erg welkom zijn. Het jurkje hieronder is van de oude collectie van Forever 21 en vond ik destijds heel erg mooi. Over 3 maanden viert Fedde alweer zijn eerste verjaardag. Van zijn eerste jaar zou ik heel graag een fotoboek (3) willen maken. En naast een aantal jurkjes voor de zomer, kan ik ook een nog een nieuw paar sandalen (4) gebruiken. Naar het 5 or less kookboek van Chicks love food (5) ben ik al tijden erg benieuwd. Ik vind het leuk om nieuwe recepten te ontdekken, het is alleen zo jammer dat je bij sommige recepten meer dan 10 ingrediënten nodig hebt. De naam verraad het al, in dit boek staan alleen recepten waarbij er maximaal 5 ingrediënten nodig zijn. De laatste tijd ruim ik regelmatig mijn kledingkast op, een paar weken geleden heb ik veel pyjama`s moeten weggooien. Pyjama`s van Hunkemoller (6) vind ik altijd leuk en zitten ook heerlijk. En dan het allerduurste van deze wishlist en eigenlijk hoef ik dit ook niet perse dit jaar te kopen. Fedde past nu nog in zijn baby badje, zodra hij wat groter is wil ik graag een biba badje (7) voor hem aanschaffen. Dit is een badje wat weer ingeklapt kan worden. Fedde is dol op badderen en water, de momenten dat hij in bad mag vind hij heerlijk.
wishlist-voor-2017

deel-2
liefs-tineke

 

2 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.