Huisjes kijken

Zoals jullie misschien wel weten woon ik alweer dik 3,5 jaar samen met Remco in ons appartement in Leeuwarden. Wij wonen hier opzich prima, maar ik mis het hebben van een tuin gewoon heel erg. De komende jaren kunnen wij nog geen huis kopen, toch vind ik het leuk om huisjes te kijken op Funda. En het allerleukste is natuurlijk om huizen te bekijken die je toch nooit kunt betalen. Als ik mijn droomhuis zou moeten beschrijven is dit een klein knus huisje met 3 of 4 slaapkamers en een tuin in een kindvriendelijke buurt in Leeuwarden. En wij zouden er niet teveel aan hoeven doen, Remco en ik zijn nou niet bepaald heel erg goed in klussen. Ik dacht dat ik graag in een huis zou willen wonen, tot ik dit appartement tegenkwam in Leeuwarden. Helaas hebben wij afgelopen keer wéér niet de staatsloterij gewonnen en blijft het dus bij dromen. Al is het denk ik niet een appartement waar kinderen nou heel erg welkom zijn. Ook typisch dat ik een tuin mis, maar dit appartement waar ik zo in zou willen trekken helemaal geen privé tuin heeft :P. Bekijk hieronder mijn ‘droomhuizen’ die hier in de buurt te koop staan. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

huisje-kijken

Droomhuis nummer 1
Dit blijft bij dromen, een huis uit deze prijsklasse kunnen we niet zo snel betalen. En ik denk dat een appartementencomplex als deze ook niet erg geschikt is voor Fedde. Er is wel een speelplaats voor kinderen in de binnentuin. Al denk ik dat de mensen die hier zitten eerder willen genieten van de rust. Maar die binnentuin, wauw hé! En dan ook even een sauna en mini sportschool, wat een luxe!

het-eerste-appartement het-appartement

Droomhuis nummer 2
En dan een huis wat een stuk realistischer is. Gewoon een gezellig knus rijtjeshuis met 3 slaapkamers waar volgens ons niet zoveel aan hoeft te gebeuren. Plus een leuke tuin. De komende jaren nog maar flink sparen dus!

het-huis

liefs-tineke

3 reacties

  1. Gelukkig mag dromen ook gewoon he, hihi. Een mooi rijtjeshuis is net zo leuk en zo in eerste instantie ziet het er heel erg leuk uit!

  2. wat grappig dat je gaat zoeken naar droomhuisjes! ik woon nu in een prima huis, met 3 slaapkamers. Inderdaad die tuin is erg fijn om te hebben, ook leuk voor Fedde straks!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.