Dingen die mij blij maakten

Tijdens het opruimen vond ik een hele stapel lege notitieboekjes. Deze gebruik ik altijd voor (to do) lijstjes, ideeën voor mijn blog en wishlists. Fijn dat ik nu ook weer een aantal op voorraad heb. Een van de notitieboekjes wordt nu als een soort van dagboek gebruikt. Hierin maak ik lijstjes van de hoogtepunten van elke  week. Dit doe ik nu een aantal weken en het leek mij leuk om de dingen die mij blij maakten in de afgelopen weken te delen op mijn blog. Van een nieuwe luchtplant die ik cadeau kreeg tot quality time met zijn drietjes. Wees voorbereid, het zijn er een hele hoop. Wat waren jouw hoogtepunten van de afgelopen weken.

nieuwe-camera

♥ Bloggen! Ik heb hier gelukkig weer zoveel plezier in, de tijd ontbreekt alleen nog wel eens.

♥ Fedde in zijn nieuwe berenpakje, kan het gewoon nog schattiger?

♥ En dat het gewoon zo goed met Fedde gaat. Hij kan al zelf het vorkje in zijn mond stoppen tijdens het eten, is altijd vrolijk en heeft laatst zijn eerste tandje gekregen.

♥ Beginnen in een nieuw spannend boek. Net zoals het bloggen heb ik hier helaas ook niet superveel tijd voor.

♥ Een gezellige zondagmiddag die veel te snel voorbij vloog met Dina en Lucas (en taart en chocolademelk). Wat is Lucas ook een schatje!

wat-mij-blij-maakt

♥ Na maanden wachten op het eindgesprek van mijn opleiding en hierna nog eens een hele tijd wachten kan ik eindelijk vertellen dat ik ben geslaagd.

♥ Een `pakketje gemist` briefje in de brievenbus vinden. Niet dat dat zo leuk is, maar ik kon maar niet bedenken wat dit voor pakket zou zijn. Hadden mijn ouders een cadeau voor mij besteld omdat ik ben geslaagd voor mijn opleiding.

♥ Gezellig met zijn allen een hele middag serie kijken op bed.

♥ Nu al iets van mijn wishlist voor 2017 af kunnen strepen, ik besloot namelijk een camera te bestellen.

♥ Fedde is nu 9 maanden en het eerste verjaardagscadeau is al besteld, oeps!  Via internet kwam ik een hele mooie naampuzzel tegen, dit leek me een heel leuk idee voor zijn eerste verjaardag.

3 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.