Ditjes en datjes

Toen was het alweer 1 februari! Mijn doel om in januari minstens 4 keer in de week een blogpost te publiceren is alweer mislukt, helaas! Wanneer ik tijd heb en de laptop erbij pak, beland ik uiteindelijk weer op andere blogs, Twitter, Pinterest of Youtube. Ik ben er veel te veel tijd aan kwijt en heb besloten om een paar van mijn social media accounts te verwijderen, ik kan alleen geen keuze maken welke ik ga houden en welke er verwijderd gaan worden. Facebook en Instagram gebruik ik erg graag. Pinterest vind ik ook geweldig om inspiratie op te doen, maar eigenlijk heb ik hier nog nooit wat aan gehad. En dan heb je nog Youtube en Twitter.. Het goede nieuws is dat ik de laptop weer kan gebruiken. Deze was een klein beetje stuk, maar is nu weer helemaal gemaakt. Afgelopen week werd ik er door WordPress aan herinnert dat ik 5 jaar geleden mijn eerste blog heb aangemaakt. Deze blog bestaat nog steeds en bekijk ik regelmatig wanneer ik weinig inspiratie heb. Ik heb zoveel leuke dingen gedaan in de afgelopen 5 jaar, een aantal dingen hiervan was ik al bijna vergeten. Bijvoorbeeld de workshop van Lotte, in al die jaren dat ik blog heb ik behoorlijk veel andere bloggers leren kennen. Op naar de volgende 5 blogjaren! In 2015 en 2016 heb ik een paar keer overwogen om te stoppen met bloggen, al denk ik niet dat ik er ooit echt afscheid van zou kunnen nemen. Dikke kans dat ik de rest van mijn leven bloggend door breng!
poepiebruin-in-malgrat-de-mar
Poepiebruin in Malgrat de Mar
blazer-van-edith
Een blazer gewonnen van Edith Dohmen haar kledinglijn
workshop-madam-lotte
Workshop bij Lotte
outfit-blunders-2 outfit-blunders-3 outfit-blunders
En tot slot een aantal outfit blunders van ‘vroeger’
liefs-tineke

3 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.