De huishoudbeurs en negenmaandenbeurs

Afgelopen zaterdag bezocht ik samen met Fedde, Remco en mijn schoonouders de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs in RAI Amsterdam. Dit was mijn eerste keer en ik was vooral erg benieuwd naar de Negenmaandenbeurs. Fedde is geen hele kleine baby meer, maar er waren wel een aantal merken die wij altijd gebruiken voor Fedde. Zo kochten wij een voorraad toetjes, koekjes, wortelchips en rijstwafels. De rest van onze aankopen (o.a. een setje met smeerkaas en een beurstas) zijn ook niet bepaald fotowaardig. Mijn favoriete merken en stands op de Negenmaandenbeurs waren Woezel en Pip, Goodies, Nestlé, Dirk Schele en Nijntje. Hema stond er ook, hier kon je leuke rompers laten bedrukken, dit ging helaas alleen tot maat 68.

Ik zou de Negenmaandenbeurs absoluut nog eens willen bezoeken, het is denk ik het allerleukste wanneer je net een baby hebt of nog zwanger bent. Je kunt er zo je hele baby uitzet in een keer kopen en een hoop inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld de babykamer of geboortekaartjes. Vorig jaar toen ik nog zwanger was van Fedde zouden wij al naar Negenmaandenbeurs, ik werd op het laatste moment ziek en dit hebben we toen dus moeten afzeggen. Persoonlijk had ik nog wel iets meer aanbod verwacht als het om speelgoed gaat, dit was er eigenlijk helemaal niet. Ook kleren groter dan maat 68 vond je er amper. In de advertenties stond dat de Negenmaandenbeurs leuk is voor zwangere dames en jonge gezinnen. Nu vallen wij in de laatste categorie en ik vond het ook een hele leuke dag. Maar om eerlijk te zijn was er voor kindjes vanaf een maand of 6 veel minder verkrijgbaar. Het plan was om een uitgebreid fotoverslag van deze dag te maken. Bij thuiskomst bleek dat ik maar vier foto`s had gemaakt. Toch wilde ik deze dag en mijn mening over deze beurs met jullie delen. Het was een ontzettend leuke en gezellige dag en Fedde kan weer even vooruit met allerlei lekkers.
fedde-negenmaandenbeursnegenmaandenbeurs
liefs-tineke

Eén reactie

  1. wat jammer dat het vooral op kleintjes was gericht! ik ben er nog nooit geweest. dit jaar kon ik er niet heen, aangezien ik net bevallen was:(

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.