12 vragen om mij beter te leren kennen

Deze vragen horen officieel bij een tag, maar ik doe liever niet aan tags. Dus heb ik de vragenlijst een beetje aangepast en uiteindelijk zijn er 12 vragen overgebleven. Vorige week heb ik een nieuw Instagram account aangemaakt. Er stonden veel foto`s op van Fedde en ik had geen controle meer over wie deze foto`s allemaal kon bekijken. Mijn nieuwe profiel is afgeschermd. Mocht je mij opnieuw willen volgen, het Instagram icoontje staat in de zijbalk. Door mijn nieuwe account op Instagram heb ik er wat nieuwe lezers bijgekregen. Dit leek mij een geschikt moment om deze blogpost te publiceren. Op deze manier leren jullie mij (nog) iets beter kennen.
12-vragenWat is je lievelingskleur?
Rood is mijn lievelingskleur. Als het om kleding gaat draag ik het allerliefst bordeauxrood, kobaltblauw of mosterdgeel.

Wat is jouw droom carrière?
Voorgaande jaren zou blogger nog mijn droombaan zijn. Dat is nu veranderd, er zijn veel dingen die mij aanspreken. Werken met kinderen vind ik geweldig, maar zoiets als het hebben van een eigen webshop zou ik ook wel heel erg leuk vinden. Hier heb je helaas een flink startkapitaal voor nodig.

Waar zou je graag nog eens naartoe willen gaan?
Er zijn nog zoveel plekken op de wereld die ik nog wil zien of plaatsen die ik nog eens wil bezoeken. Zo heb ik altijd genoten van onze vakantie`s in Malgrat de Mar en wil ik ook ooit weer terug naar Newcastle. Mallorca staat momenteel bovenaan mijn lijstje en Londen en Brighton lijken me ook geweldig. Remco zou heel graag naar Griekenland willen, dus ook daar gaan wij hopelijk ooit nog eens naartoe. Ik ben dol op de zee, bij het kiezen van een vakantiebestemming is dit meestal ook wel een van de eisen.

Wat eet je het liefst?
Er zijn een aantal dingen waar je me ’s nachts wakker voor mag maken. Pizza, cheesecake of sushi bijvoorbeeld. Daarnaast vind ik citroenvla ook heeeel erg lekker.

Naar welk concert zou je graag gaan?
Dit jaar komt Lady Gaga weer naar Nederland, ik zou heel graag naar dit concert willen. Volgens mij heb ik alleen haar allereerste concert in Nederland gemist, naar alle andere ben ik wel geweest. Maar wat geld betreft heb ik het er niet meer voor over, voor dat bedrag ga ik liever met zijn drieën een nachtje of leuk dagje weg. Al helemaal toen ik erachter kwam dat de goedkoopste kaartjes gewoon al 100 euro per persoon zijn.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
Voor mijzelf shop ik het liefst online. Ik bestel vooral bij Forever 21, Asos, Zalando, New Look en/of Dorothy Perkins. Voor Fedde vind ik Wibra, Zara en Hema heel erg leuk. In een Primark filiaal kan ik mij ook altijd uren vermaken. Meestal kom ik dan thuis met allerlei dingen voor in huis, schoenen, vesten en een hele berg kleren voor Fedde.

Primark 1
Welke dromen heb je nog?
Ik zou graag nog willen trouwen en een huis willen kopen. Ook hoop ik dat Fedde ooit een broertje of zusje krijgt. Daarnaast hoop ik gewoon ieder jaar lekker op vakantie te kunnen en dat bloggen altijd mijn grootste hobby blijft.

Wat doe je in je vrije tijd?
Als ik even tijd voor mijzelf heb lees ik blogs, bekijk ik vlogs of schrijf ik zelf een blogje. Boeken lezen, films kijken of even de stad in gaan om te shoppen vind ik ook erg leuk.

Wat is je favoriete theesmaak?
Citroenthee is mijn favoriet. Eigenlijk lust ik alle smaken wel, alleen vind ik de thee van Pickwick wel het lekkerste.

Als je 1 miljoen euro zou winnen, wat zou je er dan mee doen?
Eigenlijk alles om mijn dromen waar te maken. Trouwen, een huis met een mooie tuin kopen en deze helemaal naar smaak inrichten, reizen en lekker shoppen. Daarnaast zou ik een groot bedrag op Fedde zijn spaarrekening zetten zodat hij later zijn rijbewijs kan halen, kan studeren en/of een huis zou kunnen kopen.

Wat is je favoriete seizoen?
De lente is altijd al mijn favoriete seizoen geweest. Alles begint weer te bloeien en het is nog niet te warm om te wandelen of andere leuke dingen te doen. De lente is gewoon perfect! Ik kijk zo uit naar het lenteweer, gewoon naar buiten kunnen zonder eerst de regen af te wachten, geen winterjas meer aan te moeten en genieten van de vogels die fluiten. Van mij mag het het hele jaar door lente zijn!

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik vond schrijven altijd al heel erg leuk en volgde meerdere blogs. Het leek mij leuk om het bloggen zelf ook eens te gaan proberen, ik had alleen nooit gedacht dat ik het zolang zou volhouden. Inmiddels blog ik alweer meer dan 5 jaar. Dit is mijn derde blog, voorheen gebruikte ik de naam My Super Sweet Life. Toen ik zwanger raakte wilde ik over andere dingen gaan bloggen. Ik wilde een nieuwe start, daarom koos ik voor een nieuwe naam. Inmiddels bestaat deze blog ook alweer een jaar.

liefs-tineke

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.