Een week zonder telefoon

Zonet is mijn telefoon opgehaald voor reparatie en zit ik dus een kleine week zonder. Mijn Samsung Galaxy S5 heeft al weken kuren, zo kan ik hem moeilijk weer aan de praat krijgen nadat de telefoon op stand-by is geweest. Het scherm begint te flitsen en ik moet geluk hebben wil hij het weer doen. Ik heb hem nu iets meer dan anderhalf jaar, het valt dus gelukkig nog onder de fabrieksgarantie. Maar het nadeel is dat ik hem wel meerdere dagen kwijt ben. Ik gebruik hem overal voor! Bloggen is een stuk lastiger zonder telefoon bijvoorbeeld. Ik schrijf het eerste stuk van een blogpost altijd op mijn telefoon, op de computer lees ik het verhaal nogmaals na, schrijf het laatste stuk en voeg de foto`s bij die ik met mijn mobiel heb gemaakt. Ook probeer ik de laatste weken 10.000 stappen op een dag te zetten mits het mooi weer is. En je raadt het vast al, die stappenteller zit ook op mijn telefoon. Toch lijkt het mij ook wel lekker om een week zonder te moeten. Ik denk dat ik toch best wat tijd kwijt ben aan het bekijken van onnodige dingen. Wanneer Fedde lekker aan het spelen is of even slaapt kijk ik al snel op Instagram, Pinterest en/of Facebook. En dat meerdere keren per dag. Een week zonder telefoon betekent meer tijd voor andere dingen. Nog wat vaker wandelen, eindelijk weer een tijdschrift lezen, nog meer tijd om iets leuks met Fedde te doen of ouderwets een blogpost op mijn laptop schrijven bijvoorbeeld. Ik krijg ook ineens weer eens zin om iets te gaan bakken. Volgens mij ga ik die tijd zonder telefoon wel vol krijgen 🙂 Zou jij een week zonder jouw telefoon kunnen?

(Dit is een oude foto, ik kon zo snel geen afbeelding vinden die goed bij deze blog past)

2 comments

  1. WoW, ik zou inderdaad niet gemakkelijk zonder telefoon kunnen .. ik ben er aan verslaafd en dat weet ik, ik probeer daar ook aan te werken ! Een week zonder telefoon kan inderdaad handig zijn op allerlei dingen te doen waar je normaal dan geen tijd voor hebt . Ga je een update schrijven van dit artikel? Ben benieuwd xx

  2. Oh my, een week zonder!? Ik zou het niet overleven haha. Ik moet mijn telefoon ook laten repareren, maar ik stel het steeds uit omdat ik er niet zonder kan.. HELP!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.