Dingen die bloggers kopen bij Hema

Als eerste wil ik even duidelijk maken dat dit geen gesponsorde blogpost is, ik ben gewoon gek op Hema! De meeste bloggers die dit artikel zullen lezen gaan zich vast in de onderstaande lijst herkennen. Dit zijn namelijk de dingen die bloggers kopen bij Hema. Het maakt niet uit of je lifestyle, fashion, beauty of mommyblogger/vlogger bent, ik vermoed dat het grootste gedeelte van jullie wel eens met een of meerdere dingen van deze lijst in zijn handen heeft gestaan. Of je het nu hebt gekocht of niet, je vind het vast wel leuk! Nu wil ik niet alle bloggers in een hokje stoppen, maar er is toch wel een stereotype blogger. En ja, daar hoor ik zelf ook bij! Hema weet handig op de laatste trends in te spelen, leuke printjes, quotes en hashtags. Zo heb ik het baby shirt gekocht, kan ik niet zonder mijn notitieboekjes van Hema en ruiken de geurkaarsen van deze winkel heel erg lekker! Inmiddels blog ik niet meer dagelijks, maar voorheen kon ik ook absoluut niet zonder mijn desk planner. Deze is handig om je wekelijkse blogplanning in te maken en to do lijstjes in op te schrijven. Wisten jullie trouwens dat Hema weer een hele nieuwe voorraad vetplantjes en cactussen heeft? Welke van de onderstaande dingen zou jij wel willen kopen?
14 comments

  1. Heel leuk, hema is echt heel goed bezig de laatste tijd. Ik heb onlangs lensjes gekocht voor mijn mobiele telefoon, een groothoek, macro en fisheye. Zo tof! (Voor 5 Euro…🙈, koopje!!) Vorig jaar de eifeltoren in lichtjes gekocht. ❤

    Groetjes, Jeanine.

  2. Die marquee lights zie je nu echt overal! Ik ben ook heel erg fan van de instax. Hema is een superfijne winkel, ik slaag er altijd (met dingen die ik vooraf totaal niet op mn lijstje had staan, haha)

  3. Ik ben ook dol op de Hema! Ik kom daar echt wekelijks en loop graag rond. Die Instax camera vind ik geweldig!

  4. Ik ben echt van die mooie notebooks! Er zit er altijd een in mijn tas of er ligt er een op mijn nachtkastje… het gevoel wat in deze prachtige boekjes te schrijven.. heerlijk!

  5. Ik ben ook fan! Helaas greep ik mis bij de shirtjes maar ik ben echt verslaafd aan hun kantoor-artikelen. Al die notebooks…het zou verboden moeten worden.;)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.