En dan ben je alweer 25 jaar

Het plan was om deze blogpost gisteren te publiceren, dit was namelijk de dag dat ik jarig was. Ik ben alweer vijfentwintig jaar! Gisteren werd er gegrapt dat ik nu een halve Sarah zou zijn en het vanaf nu de verkeerde kant op gaat (lees: richting de dertig). Nu ik moeder ben kan mijn eigen verjaardag mij helemaal niet zoveel schelen. Eigenlijk kijk ik veel meer uit naar Fedde zijn verjaardag. Al was gisteren wel een hele bijzondere en gezellige dag. De mensen die het meest belangrijk voor mij zijn waren er (op een paar na, maar die komen een andere keer). Gisteravond in bed dacht ik terug aan mijn jaar als 24 jarige en over het jaar dat komen gaat.ย Vroeger leek 25 mij een hele speciale leeftijd. Toen ik een jaar of 16 was, had ik een bepaald beeld van mijzelf op deze leeftijd. Het enige wat overeenkomt met deze verwachting is dat ik inderdaad al moeder ben. Verder is er helemaal niets terecht gekomen van deze verwachting. Dat maakt ook niet uit. Ik ben hartstikke gelukkig, heb allemaal lieve familie en vrienden om mij heen en wordt iedere ochtend wakker met de twee geweldigste mannen in mijn leven. Fedde is het allermooiste cadeau wat ik ooit heb mogen krijgen, al ben ik gisteren ook behoorlijk verwend ๐Ÿ™‚ . Vorig jaar toen Fedde in ons leven kwam heb ik geleerd om te genieten van de kleine dingen in het leven. En al die kleine dingen maakten gisteren tot een hele mooie dag. Vriendinnen en familie die er altijd voor je zijn, Fedde die zijn eerste taartje at en dat ik gewoon blij en trots ben op hoe mijn leven nu is.

9 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.