Verjaardagscadeau`s

Op mijn verjaardag werd het weer duidelijk hoe goed mijn vriend, familie en vriendinnen mij kennen. Ik werd behoorlijk verwend met cadeau`s en ze wisten precies wat ik leuk zou vinden. In deze blogpost laat ik zien wat ik allemaal op mijn verjaardag heb gekregen. Bekijk hier wat ik vorig jaar voor mijn 24ste verjaardag kreeg. Vrijdag, de dag voor mijn verjaardag, kreeg ik al verjaardagscadeautjes van Remco en Fedde. Hij vroeg of ik wel kon wachten tot mijn verjaardag, maar volgens mij kon hij zelf eigenlijk niet wachten 😉 Van Remco en Fedde kreeg ik een vest en een jurkje met cactusprint (oké, dat jurkje heb ik zelf eigenlijk uitgezocht) Als extra verrassing nam hij hele lekkere sushi mee, die was natuurlijk binnen no time helemaal op! De dag daarna werd ik 25 en nodigde ik iedereen uit. Van mijn ouders kreeg ik twee nieuwe kussens voor op de bank. Mijn schoonouders gaven een heel leuk gepersonaliseerd telefoonhoesje en een giftcard van Hema en Only.  De giftcard van Only is trouwens al op, hiervan bestelde ik een leuk vest die ik binnenkort op mijn blog laat zien. Van mijn broertje en zijn vriendin kreeg ik een setje met nieuwe cactussen, een geurkaars en een vloerkleed. In de middag had ik een aantal vriendinnen uitgenodigd. Ook door hen ben ik flink verwend. Zo neemt Freja mij binnenkort mee naar Fifty Shades Darker, gaf Miranda mij een weekplanner voor mijn blog en een giftcard van Hema (het is wel duidelijk wat mijn favoriete winkel is dacht ik!). Van Anouk kreeg ik nog wat leuke dingen voor in huis en een mooie ring die ik laatst was tegengekomen.

4 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.