Boekenfestijn in Leeuwarden

Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag konden alle boekenliefhebbers uit het noorden weer in Leeuwarden terecht. Wij gaan al jaren achter elkaar naar het Boekenfestijn in Leeuwarden, zo ook dit jaar. Het boekenfestijn reist heel Nederland en Belgie af en is altijd rondom mijn verjaardag in Leeuwarden te vinden. Tijdens het Boekenfestijn zijn er allerlei boeken, knutselspullen, puzzels en hobby artikelen verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs. Deze boeken en de overige artikelen zijn allemaal teruggestuurd naar de uitgever en worden nu opnieuw aangeboden. Nu zijn er een hele hoop boeken op het boekenfestijn wel iets goedkoper dan in de meeste winkels en webshops, maar er zijn ook veel uitzonderingen. Zo kwam ik een kinderbijbel tegen voor 5 euro, deze staat toevallig deze week ook in de folder van Kruidvat en wordt daar voor slechts 2 euro aangeboden. Mocht Boekenfestijn ook bij jou in de buurt zijn (klik hier voor de agenda), hou je mobiel dan wel bij de hand om de prijzen via het internet te vergelijken.

Na de regen te hebben getrotseerd, kwamen wij iets na openingstijd aan. Het was nog lekker rustig en alle boeken waren net weer aangevuld. Het was een grijze zondag en blijkbaar wilden veel mensen er toch even op uit, al snel werd het drukker. Uiteindelijk hebben wij ons er 2 uren kunnen vermaken en namen wij slechts drie boeken mee naar huis. Voor Fedde zochten wij twee leuke kinderboeken uit en ik was wel nieuwsgierig naar het boek van blogger en vlogger Anna Nooshin. Ik ben er die middag meteen in begonnen, maar moet eerlijk zijn dat hij mij toch een klein beetje tegenvalt. En dat ligt niet aan het boek zelf, maar meer aan mijn verwachtingen. Ben jij wel eens naar het Boekenfestijn geweest?

6 comments

    • Het is ook heel erg leuk, heb je al in de agenda van Boekenfestijn gekeken? Misschien komen ze ook wel bij jou in de buurt. Er zijn ook heel veel leuke kinderboeken.
      Liefs

    • Bedankt voor je leuke reactie! On top leek mij ook heel leuk, maar ik had er denk ik een beetje te hoge verwachtingen van. Volgend jaar weer een kans, dan is het Boekenfestijn weer in Leeuwarden.
      Liefs

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.