FOTODAGBOEK #10

Wat ben ik blij dat 1 april weer achter de rug is. Er zitten altijd wel een paar goede grappen tussen, maar het grootste gedeelte is nogal voorspelbaar. Ik ben niet echt een grote voorstander van deze dag en heb er ook niet zoveel mee. Wat wel leuk was is dat het gisteren National Glamour Day was en veel winkels 20% korting gaven op hun assortiment. Ik had zelf niet echt iets nodig, maar Fedde wel. Maatje 80 wordt hem al een klein beetje te klein. Bij H&M heb ik dus een hele leuke en grote bestelling geplaatst vol met mooie kleren voor de lente. Over een week of twee zal ik deze laten zien in een grote shoplog van maart en april. Deze week had ik veel zin om te bloggen en heb ik weer een aantal artikelen vooruit kunnen schrijven. Ik ben ook steeds een beetje met mijn blogplanning aan het puzzelen. Een tijdje geleden ben ik van vier naar twee uploaddagen gegaan. Ik merk dat ik dit toch een beetje te weinig vind en heb dit nu weer aangepast naar drie. Vanaf nu kun je hier iedere dinsdag, vrijdag en zondag een nieuw blogartikel lezen. De foto`s in deze blogpost staan in willekeurige volgorde. Hutten bouwen samen met Fedde. De ‘hut’ was niet zo mooi gelukt, maar hij vond het geweldig.
Nu we ouders zijn krijgen onze katten een stuk minder aandacht. Af en toe even knuffelen is nog steeds wel heel gezellig.
De laatste tijd is het heerlijk weer. We besloten om even naar de stad te wandelen, hier was toevallig van alles te beleven.
Ik koop bijna nooit iets tweedehands, maar vind het wel heel leuk om op een site zoals Marktplaats te kijken. Hier kwam ik een set met My Little People speelgoed tegen voor een leuk prijsje. Ik kocht de set met het vliegtuig, postkantoor en de kerststal inclusief poppetjes. Fedde heeft hier al heel leuk mee gespeeld. Kopen jullie wel eens iets via Marktplaats?
Deze planner kreeg ik van Miranda op mijn verjaardag. Sinds mijn verjaardag gebruik ik hem iedere dag en heb ik weer helemaal zin om te bloggen.
Nog een verlaat verjaardagscadeau. Gisteren spraken wij af met onze buren en hadden wij een hele gezellige middag.
Fedde past nu in maat 86, het is nog wel een klein beetje te groot maar hij past erin. Ik had al wat kleren in deze maat voor hem, maar heb ook een hele leuke bestelling voor hem bij H&M geplaatst. Nu heeft hij weer allemaal nieuwe kleren en vind ik het extra leuk om een mooie outfit voor hem samen te stellen.
Aan de jongensmama`s: Wat is een goede haargel voor kleine kinderen? Ik kocht deze van Hema, maar hij werkt niet heel erg goed. Nou heeft Fedde ook al lange haren en moet hij binnenkort een keertje naar de kapper.Ik bestelde deze jurk voor mijn verjaardag, helaas kwam hij net iets te laat binnen. Ik vind de kleur zo leuk en het is een heerlijk luchtig jurkje voor de lente.
En we sluiten af met nog een kattenfoto! Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen week?

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.