FOTODAGBOEK #11

Deze blogpost staat iets later online dan normaal. Toen ik gisteren mijn laptop opendeed om mijn wekelijkse fotodagboek te gaan schrijven en inplannen, viel de laptop uit en kreeg ik hem niet meer aan de praat. Ik was al bang dat de laptop stuk zou zijn en wij over een tijdje een nieuwe zouden moeten kopen. Gelukkig viel het mee en deed hij het gisteravond ineens weer. Over naar deze week. Wat was het prachtig weer, ik heb bijna iedere dag lekker kunnen wandelen. En iedere dag komen wij weer iets dichter bij Fedde zijn eerste verjaardag, ik heb er zoveel zin in. Over precies 1 week zitten Fedde zijn verjaardag en verjaardagsfeest er alweer op. De foto`s van afgelopen week staan in willekeurige volgorde.
Dinsdag stonden Ben&Jerry`s in Leeuwarden om gratis ijsjes uit te delen. Wij zijn beide dol op Ben&Jerry`s en besloten om er even naartoe te gaan.
En raad eens wie een eigen ijsje mocht en dit heel erg lekker vond?
Sinds Fedde er is draag ik bij mijn jurkjes altijd een vest, ik besloot nu weer eens om een blazer uit te kast te halen.
Tijdens het wandelen kwam ik deze prachtige boom tegen. En als blogger maak je daar dan meteen een foto van!
Wij zijn al helemaal klaar voor Fedde zijn verjaardag. De slingers en ballonnen zijn in huis, de cadeautjes staan al klaar. Wij moeten alleen nog even cadeaupapier halen en de cadeau`s inpakken. Zoals je ziet is zijn verjaardag in Woezel en Pip thema. Het lijkt me leuk om de cadeau`s in te pakken met Woezel en Pip cadeaupapier. Heeft iemand een idee of dit bestaat en waar je dit kunt kopen?
Fedde zijn favoriete spelletje is om torens om te gooien. Ik ben de hele dag dus alleen maar torens aan het bouwen.

Mijn broertje kon niet op mijn verjaardag komen, maar nam afgelopen weekend alsnog cadeautjes voor mij mee.
Ik vind het houten speelgoed van Hema altijd zo leuk. Vorige week had ik dankzij mijn klantenpas en een aantal code`s flink wat korting verzameld. Omdat hij helemaal gek is op de twee houten auto`s die hij al had, besloot ik om weer eens wat nieuw speelgoed voor hem te bestellen.
De dag erna werd hij nog meer verwend. Hij had wat nieuwe kleren nodig. Op National Glamour day plaatste ik een grote bestelling. Volgens mij waren ze bij het inpakken van onze bestelling een beetje in de war. Er zat iets bij wat wij niet hadden besteld en een aantal dingen konden niet meer geleverd worden. De broekjes die ik had besteld bleken wel heel erg dun te zijn. Uiteindelijk hield ik een setje (broekje+shirtje), nog een T-shirt en deze slang waar hij meteen leuk mee ging spelen.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.