De leukste folder aanbiedingen #3

Het is weer maandag en tijd voor nieuwe folder aanbiedingen. Deze rubriek staat vanaf nu onder het kopje ‘budget’. Ik zou regelmatig over besparen, budgettips en leuke (folder)aanbiedingen voor mama`s en vrouwen willen schrijven en ga dit vanaf nu ook doen. Deze week zijn de folders van Kruidvat en Wibra favoriet. In de folder van Wibra staan een aantal leuke muurstickers, waaronder een van een wereldkaart. Die lijkt me echt superleuk voor Fedde zijn kamertje. Zijn kamer wordt trouwens steeds meer een echte stoere jongenskamer. Wanneer je van plan bent om binnenkort een nachtje weg te boeken moet je even bij Kruidvat gaan kijken, die hebben namelijk weer de hotelactie. Zo`n skippydiertje of kruiwagen lijkt me ook zo leuk voor Fedde als hij wat groter zou zijn. En gisteren was waarschijnlijk voorlopig even de laatste mooie dag. Tover de paraplu maar weer tevoorschijn, komende week gaat het regelmatig even regenen. Mocht je nog geen paraplu hebben, ook deze scoor je komende week bij Kruidvat. Welke van de onderstaande aanbiedingen zou jij kunnen kopen?

Action
Tot woensdag, maar ligt daarna misschien ook nog wel in de winkel

Trekpleister
Geldig vanaf dinsdag

Kwantum
Geldig vanaf vandaag
Wibra

Geldig vanaf vandaag

Kruidvat
Geldig vanaf dinsdag


Advertenties

3 comments

  1. De aanbiedingen van de trekpleister zijn echt een aanrader. Het fietsje wilde m’n knul van bijna 2 laatst mee naar bed nemen. Die beesten hobbelt hij ook regelmatig op.
    Wat heeft de wibra toch leuke dingen. Jammer dat die winkel niet bij mij in de buurt zit

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.